|
Recept na Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě
Recept na Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg hovězího masa (použita kližka) 2 PL hrubozrné hořčice sůl čerstvě mletý pepř 1 velká cibule kousek sádla kousek uzeného špeku, nebo slaniny 0,5l černého piva (používám krušovice) 5 kuliček jalovce 5 kuliček nového koření 3 větvičky rozmarýnu 3 větvičky tymiánu jíška (máslo + mouka) na zahuštění.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě
Recept na Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě: 1. Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, vmícháme hořčici a necháme uležet. 2. Mezitím si nakrájíme cibuli a špek nadrobno a vhodíme na rozpálené sádlo, restujeme dozlatova. Přihodíme maso a necháme zatáhnout. Podlijeme černým pivem, přihodíme koření, přikryjeme poklicí a necháme zredukovat. Poté průběžně podléváme vodou (nebo zeleninovým vývarem) do té doby, až je maso měkké. 3. Zahustíme, vytaháme stonky od větviček tymiánu a rozmarýnu a všechny kuličky, případně dochutíme solí, či pepřem.
Poznámka k receptu na Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě: Příloha: Karlovarský knedlík dle www.pepato.eu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Nikina
- Datum vložení: 12.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 1kg hovězího masa (použita kližka) 2 PL hrubozrné hořčice sůl čerstvě mletý pepř 1 velká cibule kousek sádla kousek uzeného špeku, nebo slaniny 0,5l černého piva (používám krušovice) 5 kuliček jalovce 5 kuliček nového koření 3 větvičky rozmarýnu 3 větvičky tymiánu jíška (máslo + mouka) na zahuštění
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Divoké hovězí s hrubozrnou hořčicí na černém pivě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|