|
Recept na Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka)
Recept na Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka) je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní - redukční.
K přípravě Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g hovězích líček trochu slunečnicového oleje 1 cibule 2 větší mrkve 1/3 většího celeru 3 dcl červeného vína 3 dcl vody koření: bobkový list (2), nové koření (5), celý pepř (10), jalovec (5) větvička čerstvého rozmarýnu 1 dcl smetany sůl umělé sladidlo (asi 2 tabletky - podle chuti, nemusí být).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka)
Recept na Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka): Příprava v tlakovém hrnci (papiňáku): Na oleji z obou stran orestujeme hovězí líčka. Přidáme očištěnou zeleninu, pokrájenou na větší kousky, podlijeme vodou a vínem. Vsypeme koření, přiměřeně osolíme a dáme dusit cca na 3/4 hodinky. Pak přecedíme do jiného hrnce, maso si dáme bokem, zeleninu z cedníku opatrně vybereme (abychom se zbavili koření) a přidáme do hrnce, rozmačkáme co to jde, pak do hladka rozmixujeme. Zelenina nám vše krásně zahustí, pro zjemnění přidáme ještě deci smetany, necháme projít varem. Podle chuti (i s ohledem na použité víno) můžeme dosladit. Masíko vrátíme do omáčky. Dobrou dělenou chuť:-)
Poznámka k receptu na Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka): 1) Víno se sice ke zvířátkům nedoporučuje, ale protože se alkohol zcela vyvaří, občas ho používám. 2) Svíčková to sice není, ale omáčka ji trochu připomíná. Pokud bude mít někdo připomínky k názvu, předem se omlouvám:-) 3) Nepasíruju, snažím se využít maximum zeleniny, proto ji nechávám v omáčce a mixuji (slouží jako jediná příloha).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: sunny.sofi
- Datum vložení: 14.10.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní - Redukční
- Suroviny: 600 g hovězích líček trochu slunečnicového oleje 1 cibule 2 větší mrkve 1/3 většího celeru 3 dcl červeného vína 3 dcl vody koření: bobkový list (2), nové koření (5), celý pepř (10), jalovec (5) větvička čerstvého rozmarýnu 1 dcl smetany sůl umělé sladidlo (asi 2 tabletky - podle chuti, nemusí být)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Divoká svíčka z býčkova líčka - dělená strava (zvířátka)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|