Recept na Dijonský pangas
Recept na Dijonský pangas je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Dijonský pangas budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety pangasia 4 lžíce dijonské hořčice 1 balení sušenek TUC se solí a pepřem čerstvý tymián sůl citrónová šťáva olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dijonský pangas
Recept na Dijonský pangas: Maso osolíme, zakapeme citrónem a potřeme dijonskou hořčicí. Sušenky Tuc jemně nastrouháme nebo rozsekáme či rozdrtíme a ochutíme je několika lístečky tymiánu. Pangase obalíme v sušenkové drti a smažíme v oleji dozlatova.
Poznámka k receptu na Dijonský pangas: Tak teď jsem zjistila, když jsem občas na stránkách a kliknu si občas na náhodný recept, který se mi líbí, většinou vidím Eli Tvé krásné a zajímavé recepty, toho pangase takto vyzkouším - TUC sušenky mám, rybu také, wow, máš to krásné
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dijonský pangas, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 16.09.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety pangasia 4 lžíce dijonské hořčice 1 balení sušenek TUC se solí a pepřem čerstvý tymián sůl citrónová šťáva olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dijonský pangas,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dijonský pangas - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dijonský pangas
|
|