|
Recept na Dědův bramborák se zelím
Recept na Dědův bramborák se zelím je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Dědův bramborák se zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
8 ks brambor, 1větší cibule, 4 – 5 lžic polohrubé mouky, 1 vejce, sůl, pepř, majoránka, 5 stroužků česneku, 1 sáček kysaného zelí, olej (nebo sádlo) na smažení..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dědův bramborák se zelím
Recept na Dědův bramborák se zelím: Připravíme si klasické bramborákové těsto - nastrouháme brambory na hrubém struhadle pokud jsou moc vodnaté, přebytečnou vodu z nich rukou vymačkáme. Smícháme s vajíčkem, a mouku, přidáme sůl, pepř, majoránku a rozmačkané stroužky česneku. Vše zamícháme dohromady a nakonec přidáme nadrobno pokrájené kysané zelí, z něhož jsme slili a silou vymačkali šťávu . Směs dáváme lžící na rozpálenou pánev a smažíme po obou stranách do zlatova. Bramboráky vyndáváme na papírové ubrousky, aby nebyly tak mastné a podáváme s bílou kávou a mužské polovičce s pivem
Poznámka k receptu na Dědův bramborák se zelím: Bramborák a kysané zelí,bezva kombinace.Zvlášť když je zelí Křimické:
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dědův bramborák se zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 05.08.2010
- Počet porcí: 3 ks oprůměru 240 mm
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 8 ks brambor, 1větší cibule, 4 – 5 lžic polohrubé mouky, 1 vejce, sůl, pepř, majoránka, 5 stroužků česneku, 1 sáček kysaného zelí, olej (nebo sádlo) na smažení.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dědův bramborák se zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dědův bramborák se zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dědův bramborák se zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|