|
Recept na Dech z pekla
Recept na Dech z pekla je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Dech z pekla budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Asi 35 dkg vepřového masa (může být i jiné), 1 velká cibule, 1 - 2 lžíce worčesteru, feferonková pasta, chilli sladká omáčka, 1 velká sladkokyselá okurka, 3 - 4 lžíce nakládané řezané červené papriky bez nálevu, sůl, pepř, koření Podravka nebo Harmonie chuti apod., olej, ostrý kečup..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Dech z pekla
Recept na Dech z pekla: Nejdříve si uděláme přípravu, protože pak to jde ráz na ráz! Maso si nakrájíme na tenké proužky nebo lupínky, cibuli na půlměsíčky. Okurku nastrouháme na hrubém struhadle tak, aby byly delší kousky a jedem.... Olej rozpálíme a na něj dáme maso. Když zbělá, přidáme omáčku a 3 lžíce kečupu. Vmícháme feferonkovou pastu a lžičku chilli omáčky. Opepříme a přisolíme a ochutnáme. Dáme cibuli a po chvilce okurku. Zkusíme maso. Není li ještě hotové, dáme asi 2 lžíce vody a dál dusíme. Je li hotovo, opatrně vmícháme řezanou papriku a prohřát (nerozhňácat). Dochutit Podravkou (Harmonií) a podávat. Nedáváme sojovou omáčku - dává jídlu jinou chuť.Ostrost podle sebe .
Poznámka k receptu na Dech z pekla: Podáváme s bramborem nebo hranolky. Rýže se nehodí, protože není téměř žádná šťávička, jen omastek. Příloha může být podle sezóny nebo jak máme rádi a nebo žádná - i tak je to dobré.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dech z pekla, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Vaclav Fronek (Václav Froněk)
- Datum vložení: 02.07.2009
- Počet porcí: pro 2 osoby
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Asi 35 dkg vepřového masa (může být i jiné), 1 velká cibule, 1 - 2 lžíce worčesteru, feferonková pasta, chilli sladká omáčka, 1 velká sladkokyselá okurka, 3 - 4 lžíce nakládané řezané červené papriky bez nálevu, sůl, pepř, koření Podravka nebo Harmonie chuti apod., olej, ostrý kečup.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dech z pekla,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dech z pekla - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dech z pekla
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|