|
Recept na Ďáblova kapsa
Recept na Ďáblova kapsa je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Ďáblova kapsa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřové maso (kýta, krkovice, plecko) sádlo (olej) 2 cibule 1 hermelín 4 pálivé papriky 200g salámu Horal koření Argentina chili omáčka Sriracha hladká mouka 500ml vývaru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ďáblova kapsa
Recept na Ďáblova kapsa: Nejprve si maso nakrájíme na řízky, maso z obou stran okořeníme kořením Argentina a naklepeme. Řízky naskládáme na sebe a zabalíme do potravinářské fólie, utáhneme a dáme odležet do lednice, nejlépe do druhého dne. Papriku si očistíme a nakrájíme na hrubší kostky. Salám a hermelín nakrájíme na plátky. Maso si rozložíme a poklademe částí papriky (co se nevejde, necháme pod maso), hermelínem, salámem a zakápneme chili omáčkou. Přeložíme, zafixujeme párátkem a obalíme v hladké mouce. Cibule si očistíme, nakrájíme na jemno a necháme na sádle zesklovatět, přidáme balíčky masa které ze všech stran opečeme, podlejeme vývarem, nasypeme papriku a pod poklicí dusíme do měka. Podle chuti můžeme přidat chili i do omáčky.
Poznámka k receptu na Ďáblova kapsa: co říct - krásná kapsička
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ďáblova kapsa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: nofrona (nofrona)
- Datum vložení: 07.10.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřové maso (kýta, krkovice, plecko) sádlo (olej) 2 cibule 1 hermelín 4 pálivé papriky 200g salámu Horal koření Argentina chili omáčka Sriracha hladká mouka 500ml vývaru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Ďáblova kapsa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ďáblova kapsa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ďáblova kapsa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|