Recept na Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem
Recept na Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 menší cuketa 1 patizón 3-4 brambory 1 balení marinovaného tempehu 2 jarní cibulky 3-4 vejce strouhanka 2-3 lžíce krupice 3 stroužky česneku sůl, pepř majoránka špetka petrželky a libečku máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem
Recept na Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem: Pokud máme mladou cuketu a patizón, není potřeba je loupat. V opačném případě slupku oloupeme spolu s brambory a vše nastrouháme na hrubém struhadle. Do směsi nakrájíme jarní cibulku, tempeh a přidáme vejce. Přisypeme krupici, osolíme, opepříme, dochutíme bylinkami a dle potřeby zahustíme strouhankou. Vlijeme do máslem vymazaného pekáče a na vrh poklademe ještě pár plátky másla. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C asi 20 minut (dokud povrch nezezlátne).
Poznámka k receptu na Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem: http://cs.wikipedia.org/wiki/Tempeh Dá se koupit ve zdravé výživě
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: BarboraR
- Datum vložení: 01.11.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1 menší cuketa 1 patizón 3-4 brambory 1 balení marinovaného tempehu 2 jarní cibulky 3-4 vejce strouhanka 2-3 lžíce krupice 3 stroužky česneku sůl, pepř majoránka špetka petrželky a libečku máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cuketovobramborový nákyp s marinovaným tempehem
|
|