|
Recept na Cuketové závitky s brynzou
Recept na Cuketové závitky s brynzou je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Cuketové závitky s brynzou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
mladá svěží cuketa, 120 g brynzy, asi 50 ml sladké smetany, pažitka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cuketové závitky s brynzou
Recept na Cuketové závitky s brynzou: Cuketu omyjeme, osušíme, seřízneme konce u stopky a nakrájíme jí podélně na tenké plátky. Plátky stočíme do závitků a sepneme párátkem. Brynzu promícháme s větším množstvím nasekané pažitky a se smetanou, kterou přidáváme velmi opatrně, abychom neměli náplň příliš řídkou a nevytékala nám. Závitky naplníme brynzou za pomocí dvou lžiček (občas jí musíme pomoct a něčím tenkým jí zatlačit dospodu závitku). Vršky závitků ještě posypeme zbylou pažitkou. Podáváme s rozpečenými bagetami, topinkami nebo opečenými toasty.
Poznámka k receptu na Cuketové závitky s brynzou: Výborné a osvěžující lehké jídlo pro milovníky brynzy a mladých cuket. Pokud není cuketa příliš velká, tak plátky lze dobře krájet škrabkou předvedenou na fotu (musí se na ní přitlačit, aby nebyly plátky příliš tenké). Zdroj: časopis Levné recepty (trochu jsem si upravila postup)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cuketové závitky s brynzou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Marta (Marta)
- Datum vložení: 28.10.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: mladá svěží cuketa, 120 g brynzy, asi 50 ml sladké smetany, pažitka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cuketové závitky s brynzou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cuketové závitky s brynzou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cuketové závitky s brynzou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|