|
Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250g kuřecích jater, 1 malá cibule, 6ks ančoviček, 1dcl bílého vína, 1 šálek vývaru, 1 lžíce kapary v octě, 1 lžíce olej extra virgin, 8 plátků bagety a česnek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou: Do hrnce s olivovým olejem dáme cibulku nakrájenou najemno, lžíci kaparů, ančovičky a necháme chvíli restovat. Přidáme pokrájená játra, zalijeme vínem a podusíme. Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená), odstavíme z ohně a rozmixujeme na patté – pěnu. Veku si opečeme, očesnekujeme, potřeme pěnou a ozdobíme cibulkou.
Poznámka k receptu na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou: Crostini s kuřecími játry, jsou klasickým předkrmem v toskánské kuchyni. Crostini di fegato se připravuje téměř v každé rodině na miliony způsobů a každá rodina je přesvědčená, že právě její recept je ten jediný správný. Vždyť i veronské rody Monteků a Capuletů byly původem z Toskánska. A jejich odvěká zášť se týkala právě receptů na Crostini di fegato. Montekové nikdy neodpustili Capuletům šalvěj, kterou tito do Crostini di fegato přidávali. Romeo si nemohl vzít Julii jen proto, že žádný Montek by při svatební hostině šalvěj v Crostini di fegato nepozřel. V každém případě, hlavní složkou jsou kuřecí játra. Dále můžete přidat cibuli, řapíkatý celer, mrkev a petržel. Buon appetito! http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Crostini-di-f...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 22.04.2013
- Počet porcí: 3-4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: 250g kuřecích jater, 1 malá cibule, 6ks ančoviček, 1dcl bílého vína, 1 šálek vývaru, 1 lžíce kapary v octě, 1 lžíce olej extra virgin, 8 plátků bagety a česnek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|