Recept na Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji
Recept na Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na koláčovou formu o průměru 17 cm: 80 g hery 120 g špaldové mouky 1 lžíce sladu ječmenného nebo jiného 1/2 vanilkového cukru malá špetka soli trochu koření - voňavé pečení s vanilkou od Antonína Náplň: 1 kelímek sýru ricotta 100 ml sojové smetany provamel 1/2 vanilkového cukru 2 lžíce medu 1 vejce kůra z 1 citronu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji
Recept na Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji: Ze surovin na těsto vypracujeme těsto a necháme hodinu odpočinout v lednici. Potom ho vyválíme (válela jsem na pečícím papíře, těsto je malinko drobivější, protože je bez vejce), a vykrojíme kruh do koláčové formy ( část těsta ponecháme na mřížky. Korpus předpečeme asi 15 minut, pak necháme vychladit. Mezitím smícháme suroviny na náplň, vlijeme ji na těsto, poklademe proužky a dáme péct. Pečeme 30 - 35 minut. (Pekla jsem v horkovzdušné na 160 st. až začal povrch zlátnout)
Poznámka k receptu na Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji: Koláč je vynikající, vláčný.. a téměř bez cukru.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Madlenka1
- Datum vložení: 14.03.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: Na koláčovou formu o průměru 17 cm: 80 g hery 120 g špaldové mouky 1 lžíce sladu ječmenného nebo jiného 1/2 vanilkového cukru malá špetka soli trochu koření - voňavé pečení s vanilkou od Antonína Náplň: 1 kelímek sýru ricotta 100 ml sojové smetany provamel 1/2 vanilkového cukru 2 lžíce medu 1 vejce kůra z 1 citronu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Crostata di ricotta - sicilský mřížkový koláč- zdravěji
|
|