|
Recept na Cizrnový salát ,,La Provence"
Recept na Cizrnový salát ,,La Provence" je zařazen v kategorii luštěniny.
K přípravě Cizrnový salát ,,La Provence" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Sterilovaná cizrna olivový olej pepř mletý sůl- velmi opatrně citron ocet balsamico hořčice- Dijonská cukr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cizrnový salát ,,La Provence"
Recept na Cizrnový salát ,,La Provence": Cizrnu dáme do cedníku a necháme odkapat. Připravíme si dresink z oleje, octa, hořčice, citronové štávy, malinko přisolíme pokud se vám bude zdát cizrna málo slaná ( každá cizrna je jinak osolená, já používam Bonduelle a ta není třeba solit vůbec) a podle chuti přisladíme cukrem. Nakonec dresink smícháme s cizrnou a dáme do lednice vychladit a odležet alespoň na hodinu. Před podáváním můžete přidat bylinky.
Poznámka k receptu na Cizrnový salát ,,La Provence": Tak já nevím, asi bydlím na konci světa, páč tady v Tescu rozhodně cizrnu v plechovce sehnat nemůžu. Béééééééééééé Tak nevím, asi nebudu líná, namočím si jí, uvařím a pak budu kouzlit. Jinak - moc pěkný salátek!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cizrnový salát ,,La Provence", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fantom
- Datum vložení: 19.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Luštěniny
- Suroviny: Sterilovaná cizrna olivový olej pepř mletý sůl- velmi opatrně citron ocet balsamico hořčice- Dijonská cukr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cizrnový salát ,,la provence",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cizrnový salát ,,La Provence" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cizrnový salát ,,La Provence"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|