Recept na Cizrna s medvědím česnekem
Recept na Cizrna s medvědím česnekem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Cizrna s medvědím česnekem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g cizrna - cícer 1 cibuľa pokrájaná na drobno 3 PL oleja 70 g paradajkový pretlak (malá plechovka) feferónová pasta - štipľavý paprikový krém (kto nemá rád - vynechá) čierne korenie 2 veľké hrste posekaného medvedieho cesnaku - medvědí česnek soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cizrna s medvědím česnekem
Recept na Cizrna s medvědím česnekem: Cícer preberieme, umyjeme a namočíme na niekoľko hodín. Potom dáme variť, ku koncu varu osolíme. Doba varu - zistíme ochutnaním, namočený cícer cca 1 hodina. Cibuľu speníme na oleji, pridáme pretlak, orestujeme, pridáme uvarený cícer aj s časťou vody, okoreníme a povaríme aj s feferónkou cca 10 min. Hotové vypneme a vhodíme medvedí cesnak. Priklopíme a necháme odstáť.
Poznámka k receptu na Cizrna s medvědím česnekem: Konzumujeme ako prílohu k mäsu, chutí teplé i studené. Možno podávať aj ako samostatné jedlo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cizrna s medvědím česnekem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 08.06.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 500 g cizrna - cícer 1 cibuľa pokrájaná na drobno 3 PL oleja 70 g paradajkový pretlak (malá plechovka) feferónová pasta - štipľavý paprikový krém (kto nemá rád - vynechá) čierne korenie 2 veľké hrste posekaného medvedieho cesnaku - medvědí česnek soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cizrna s medvědím česnekem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cizrna s medvědím česnekem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cizrna s medvědím česnekem
|
|