|
Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu
Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 pstruzi, kůra a šťáva z 1/2 citronu,2 plátky citronu, 50g másla, bazalka, petrželka-kudrnka, libeček,(každý podle chuti) 2 stroučky česneku, 3 PL citronového oleje, koření na ryby, brambory, 2 stroučky česneku, 2 Větvičky rozmarýnu, koření na americké brambory, 2Pl olivového oleje, podle chuti sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu
Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu: Bylinky si natrháme na malé kousky česnek rozmačkáme a dáme do hmožďíře přidáme citronový olej a citronovou kůru umícháme pastu.Pstruha opláchneme ve studené vodě osušíme papírovou utěrkou z každé strany pstruha třikrát nařízneme mírně osolíme okořeníme kořením na rybu do zářezů dáme pastu a dáme na plech do každého pstruha dáme plátek citrnu a másla plátek másla dáme i na pstruha pokapeme citronovou šťávou.Brambory pořádně umyjeme pod tekoucí vodou nakrájíme na 1/4 dáme do mísy přidáme otrhaný rozmarýn rozmačkaný česnek olej koření na americké brambory a mírně osolíme pořádně promícháme a dáme ne plech k pstruhům. Troubu rozehřejeme na 220°pečeme 20 ke konci pečení asi na 5 min. zapneme gril a dopečeme (pečení a grilování je orientační záleží na troubě.)A pak už jíme.
Poznámka k receptu na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu: petuli.:jsem ráda, že chutnalo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 25.10.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 pstruzi, kůra a šťáva z 1/2 citronu,2 plátky citronu, 50g másla, bazalka, petrželka-kudrnka, libeček,(každý podle chuti) 2 stroučky česneku, 3 PL citronového oleje, koření na ryby, brambory, 2 stroučky česneku, 2 Větvičky rozmarýnu, koření na americké brambory, 2Pl olivového oleje, podle chuti sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|