|
Recept na Císařská pomazánka
Recept na Císařská pomazánka je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Císařská pomazánka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 konzerva tuňáka v rostlinném oleji a chilli, (značka Franz Josef) 250 g Famářského tvarohu (lze nahradit hrudkovým, ale stačí i vanička) - vše Albert 50 g změklého másla 4 ředkvičky, půlka kedlubny – lze vynechat 2-3 stroužky česneku (dle chuti) Špetka pepře, drceného kmínu, chilli – to lze vynechat, sůl Bylinky dle výběru – pažitka, petrželka, bazalka, libeček, prostě co chutná nám Na zředění kefír, podmáslí, jogurt – co máme po ruce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Císařská pomazánka
Recept na Císařská pomazánka: Tvaroh s máslem utřeme do jednolité hmoty ( Farmářský nebo hrudkový vytvoří hrubší strukturu, není úplně hlaďounká). Přidáme prolisovaný česnek, konzervu tuňáka i s olejem, pečlivě promícháme. Ředkvičky nastrouháme nebo nakrájíme nadrobno, pokud dáme kedlubnu, taktéž. Přidáme nasekané bylinky, okořeníme a vymícháme, pokud potřebujeme, zředíme do chtěné hustoty. Necháme asi 10 minut na spojení chutí, znova promícháme, ochutnáme a případně ještě dochutíme. Necháme odležet alespoň půl hodiny. Mažeme na naše oblíbené pečivo, zdobíme např. zelenou a červenou kapií. Velmi chutná a jemně pikantní pomazánka. S tímto tuňákem tu má recept Rebí, dávám do podobných
Poznámka k receptu na Císařská pomazánka: já bych si pochutnala ,
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Císařská pomazánka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 03.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: 1 konzerva tuňáka v rostlinném oleji a chilli, (značka Franz Josef) 250 g Famářského tvarohu (lze nahradit hrudkovým, ale stačí i vanička) - vše Albert 50 g změklého másla 4 ředkvičky, půlka kedlubny – lze vynechat 2-3 stroužky česneku (dle chuti) Špetka pepře, drceného kmínu, chilli – to lze vynechat, sůl Bylinky dle výběru – pažitka, petrželka, bazalka, libeček, prostě co chutná nám Na zředění kefír, podmáslí, jogurt – co máme po ruce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na císařská pomazánka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Císařská pomazánka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Císařská pomazánka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|