|
Recept na Čína z vepřového masa v pomalém hrnci
Recept na Čína z vepřového masa v pomalém hrnci je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Čína z vepřového masa v pomalém hrnci budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vepřové kýty, sůl, 300 g hlávkového zelí, 150 g pórku, 160 g cibule, 100 g burských oříšků - měla jsem nesolené, zhruba 3 lžíce sójové omáčky - nebo dle chuti, 1 dl vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína z vepřového masa v pomalém hrnci
Recept na Čína z vepřového masa v pomalém hrnci: Vepřové maso nakrájíme na hrubší nudličky a osolíme, zelí hrubě nakrouháme, pórek nakrajíme na půlkolečka, cibuli na půlměsíčky a rozebereme, přidáme burské oříšky, sójovou omáčku dle chuti, vodu a vše smícháme. Pokud je třeba, tak dosolíme. Vaříme na druhý stupeň zhruba 2,5 hodiny až je maso měkké. V polovině vaření jsem obsah hrnce promíchala. Podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Čína z vepřového masa v pomalém hrnci: Místo vepřového můžeme použít i kuřecí maso. Doba přípravy bude kratší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína z vepřového masa v pomalém hrnci, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Merylas
- Datum vložení: 24.12.2011
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 500 g vepřové kýty, sůl, 300 g hlávkového zelí, 150 g pórku, 160 g cibule, 100 g burských oříšků - měla jsem nesolené, zhruba 3 lžíce sójové omáčky - nebo dle chuti, 1 dl vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína z vepřového masa v pomalém hrnci,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína z vepřového masa v pomalém hrnci - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína z vepřového masa v pomalém hrnci
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|