|
Recept na Čína po italsku
Recept na Čína po italsku je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Čína po italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1OO g sojových kostek 1 l masového vývaru (dělám z 2 kostek bujonu bez glutamátu) 1 mrkev (nakrájená na tenké nudličky) 100 g bílého zelí (nakrájeného na tenké nudličky) 1 střední cibulka (nakrájená na tenké nudličky) 2 PL sojové omáčky 2 dcl masového vývaru (použijeme již připravený vývar z vaření sojy) 1 konzerva loupaných rajčat 2 PL pikantního kečupu nebo harisi 2 PL solamylu olivový olej jarní cibulka sýr celozrnné těstoviny (cca 400 - 500 g).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína po italsku
Recept na Čína po italsku: Připravíme si masový vývar, do kterého vhodíme sojové kostky a vaříme 10 - 20 minut. Po uvaření scedíme, vývar zanecháme! A z kostek vymačkáme vodu. Dáme vařit těstoviny. Na rozehřátou pánev nalijeme trošku olivového oleje, nasypeme zelí, mrkev a cibuli (vše pokrájené na nudličky). Chvíli smažíme, dokud zeleninka trochu nezměkne. Poté přihodíme sojové kostky, zase chvíli opékáme, přihodíme rajčata, kečup, sojovku. Po asi 2 minutách přilijeme 2dcl vývaru, ve kterém jsme rozmíchali solamyl. Ještě chvíli vaříme. Případně dochutíme. Já nedochucovala, neboť sojovka je slaná sama o sobě. Servírujeme tak, že na talíř dáme porci těstovin, na to navršíme směs, posypeme sýrem a jarní cibulkou.
Poznámka k receptu na Čína po italsku: Je to taková směska co mě dnes napadla a chutná to výborně. Skvělý oběd bez masa. Ale určitě se dá sója nahradit i kuřecím masem nebo sekanou :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína po italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: happy.lenulka (Lenka Macháčková)
- Datum vložení: 07.05.2011
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: 1OO g sojových kostek 1 l masového vývaru (dělám z 2 kostek bujonu bez glutamátu) 1 mrkev (nakrájená na tenké nudličky) 100 g bílého zelí (nakrájeného na tenké nudličky) 1 střední cibulka (nakrájená na tenké nudličky) 2 PL sojové omáčky 2 dcl masového vývaru (použijeme již připravený vývar z vaření sojy) 1 konzerva loupaných rajčat 2 PL pikantního kečupu nebo harisi 2 PL solamylu olivový olej jarní cibulka sýr celozrnné těstoviny (cca 400 - 500 g)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína po italsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína po italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína po italsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|