|
Recept na Čína II
Recept na Čína II je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Čína II budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Drůbeží maso, 1 cibule nebo malý pórek, mražená čínská zeleninová směs, 1 vejce, 2 lžíce solamylu, koření na čínu. Na zálivku : hrnek vývaru, 1 lžička mletého závoru, asi deci červeného vína, 2 lžíce sojové omáčky, sůl, tuk nebo olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína II
Recept na Čína II: Maso nakrájíme na nudličky,přidáme vejce,solamyl rozmíchaný v trošce vody,koření na čínu,zamícháme a necháme v misce asi půl hod.Zálivku si připravíme smícháním všech surovin.Na rozpálený tuk nebo olej dáme maso,po zarestování přidáme zeleninovou směs,necháme chvíli smažit potom zalijeme zálivkou.Podáváme s rýží
Poznámka k receptu na Čína II: Inspiraci jsem našla ve starší knize Čínská kuchyně
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína II, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jikotka (Jiřina)
- Datum vložení: 29.10.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Drůbeží maso, 1 cibule nebo malý pórek, mražená čínská zeleninová směs, 1 vejce, 2 lžíce solamylu, koření na čínu. Na zálivku : hrnek vývaru, 1 lžička mletého závoru, asi deci červeného vína, 2 lžíce sojové omáčky, sůl, tuk nebo olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína ii,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína II - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína II
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|