|
Recept na Čína I
Recept na Čína I je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Čína I budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 tácek Kuřecí stehno horní ( 0,5 kg) 1 sáček rýže z Lidlu značky, Tiradell "rice paraboiled" 1/2 sáčku koření Čína, značky Dle Gusta 2 PL škrobu pro přípravu masitých jídel 1 sáček zeleniny z Lidlu, značky Icefild "Chinese vegetables mix"(450g) 1 KL Vegety zeleninové(domácí výroba) sůl na dochucení 1 malá chilli paprička 2 středně velké cibule voda na rozdělání škrobu 2 PL oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína I
Recept na Čína I: Kuřecí stehna omyjeme a očistíme. Kůži stáhneme. Stehna vykostíme a nařežeme na kousky o velikosti asi 2x2 cm. Kůže a kosti můžeme použít na polévku. Na pánev dáme 2PL oleje a vložíme nakrájené kousky masa. Maso na oleji orestujeme. Na orestované maso dáme 1 KL vegety, zamícháme a dáme na maso rozkrájenou cibuli na hrubo. Když se nám cibule s masem osmaží do růžova, tak přilijeme hrnek vody. Chvíli dusíme pod pokličkou do změknutí masa. Podle potřeby podlijeme vodu, přidáme jemně nakrájenou chilli papričku, 1/2 sáčku koření na čínu (Dle Gusta), zamícháme a nasypeme sáček zeleniny (Chinese vegetables mix, 450 gramů). Promícháme a pod pokličkou dusíme do mírného změknutí zeleniny. Na úplný závěr rozděláme v normálním hrnečku na kávu vodu, společně s 2PL škrobu a vlijeme do směsi, chvíli prohřejeme a podle chuti dosolíme a Čína je hotova. Zároveň s přípravou pokrmu si v hrnci s vodou vaříme rýži, kterou nezapomeneme osolit. Celá doba vaření uvedeného receptu nepřekračuje 30-40 minut, podle zdatnosti kuchaře. Tato rychlá a chutná čína se připravuje bez zdlouhavého nakládání masa.
Poznámka k receptu na Čína I: Dobrou chuť
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína I, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: papa1649 (Josef)
- Datum vložení: 19.06.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 tácek Kuřecí stehno horní ( 0,5 kg) 1 sáček rýže z Lidlu značky, Tiradell "rice paraboiled" 1/2 sáčku koření Čína, značky Dle Gusta 2 PL škrobu pro přípravu masitých jídel 1 sáček zeleniny z Lidlu, značky Icefild "Chinese vegetables mix"(450g) 1 KL Vegety zeleninové(domácí výroba) sůl na dochucení 1 malá chilli paprička 2 středně velké cibule voda na rozdělání škrobu 2 PL oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína i,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína I - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína I
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|