Recept na Cibulový koláč podle Florentýny
Recept na Cibulový koláč podle Florentýny je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Cibulový koláč podle Florentýny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Křehké těsto Pâte brisée: 200 g hladké mouky 100 g másla špetka soli 2 lžíce studené vody Náplň: 2 cibule 1 lžíce olivového oleje 150 ml zakysané smetany 1 žloutek sůl bylinky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cibulový koláč podle Florentýny
Recept na Cibulový koláč podle Florentýny: Nejprve jsem si připravila křehké tětsto a dala ho odležet do ledničky. Na náplň jsem si nakrájela dvě cibule na jemné proužky a smíchala je v misce v olejem a špetkou soli. Do zakysané smetany jsem přidala žloutek, trochu soli a pepře a hlavně bylinky. Rozhodla jsem se pro kombinaci majoránky a tymiánu. Na vyválené těsto jsem rozetřela ochucenou smetanu, "ohrnula" okraj těsta a doprosteřed navršila připravenou cibulku. Pak už stačilo jenom upéct a mohli jsme si pochutnávat :-) Zdroj receptu: Florentýna Zatloukalová těsto: Gurmánka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cibulový koláč podle Florentýny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eli608
- Datum vložení: 19.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: Křehké těsto Pâte brisée: 200 g hladké mouky 100 g másla špetka soli 2 lžíce studené vody Náplň: 2 cibule 1 lžíce olivového oleje 150 ml zakysané smetany 1 žloutek sůl bylinky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cibulový koláč podle florentýny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cibulový koláč podle Florentýny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cibulový koláč podle Florentýny
|
|