|
Recept na Chřestový nákyp
Recept na Chřestový nákyp je zařazen v kategorii dietní recepty - dia - redukční.
K přípravě Chřestový nákyp budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
chřest (asi 4-6 kusů - záleží na velikosti) 1 hrnek rýže (nejlépe kulatozrnné) cottage sýr (cca 2-3 lžíce) eidam 20% sůl, majoránka nebo jiné koření, olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Chřestový nákyp
Recept na Chřestový nákyp: Rýži uvaříme podle návodu. Mezitím si oloupeme a očistíme chřest, nakrájíme na menší kousky (třeba kolečka/půlkolečka - záleží na velikosti chřestu). Rýži i nakrájený chřest dáme do menší zapékací mísy, přidáme cottage sýr, koření, sůl a pokapeme olivovým olejem, vše promícháme. Dáme do vyhřáté na 180°C (cca na deset minut, během kterých si nastrouháme eidam. Poté posypeme sýrem a pečeme ještě asi 20 min, dokud sýr nezačne hnědnout).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chřestový nákyp, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Tenebres
- Datum vložení: 19.07.2010
- Počet porcí: 1 menší zapékací miska (cca 2 osoby)
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - DIA - Redukční
- Suroviny: chřest (asi 4-6 kusů - záleží na velikosti) 1 hrnek rýže (nejlépe kulatozrnné) cottage sýr (cca 2-3 lžíce) eidam 20% sůl, majoránka nebo jiné koření, olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chřestový nákyp,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chřestový nákyp - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chřestový nákyp
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|