|
Recept na Chraime- ryba v omáčce
Recept na Chraime- ryba v omáčce je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Chraime- ryba v omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Olej 4 strouzky cesneku 5 rajcat mala sklenice vody 2 cervene papriky 1 zelena paprika 1 paliva paprika[ chili paprika] svazek koriandru 1 lzice mlete sladke papriky pepr sul Ryba.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Chraime- ryba v omáčce
Recept na Chraime- ryba v omáčce: Nejdrive si sparime rajcata,oloupeme a nakrajime na kosticky,pote papriky,chili papriku na kosticky. Pote rozpalime olej,pridame 4 strouzky cesneku,lehce osmazime,pridame zeleninu,sul,pepr,mletou papriku a sklenici vody. Dusime 15 minut,pak umyjeme a nakrajime svazek koriandru a vse vlozime do panve [ hluboke] a zase nechame dusit tak 15minut,obcas je treba dolit vodu. Cerstve filety ryby jakou mame radi omyjeme a nakrajime na kusy a 8 minut pred dokoncenim jidla vlozime do omacky a priklopime poklici,pak uz vypneme horak. Jako priloha cerstve pecivo,ne chleba ale bagety,housky,rohliky.
Poznámka k receptu na Chraime- ryba v omáčce: Ryby zalezi kolik stravniku,pro nas pro 3 lidi 1ryba ale pokud mam navstevu tak 2 ryby POZOR- dbejte na to nevarit rybu dlouho,jinak bude vysusena. Dobrou chut
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chraime- ryba v omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Corall+Emmy 30.9.2006
- Datum vložení: 03.04.2011
- Počet porcí: 1 ryba 3porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Olej 4 strouzky cesneku 5 rajcat mala sklenice vody 2 cervene papriky 1 zelena paprika 1 paliva paprika[ chili paprika] svazek koriandru 1 lzice mlete sladke papriky pepr sul Ryba
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chraime- ryba v omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chraime- ryba v omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chraime- ryba v omáčce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|