RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Chinios - francouzké pečivo

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Chinios - francouzké pečivo, recepty Chinios - francouzké pečivo, Chinios, -, francouzké, pečivo


Recept na Chinios - francouzké pečivo

Recept na Chinios - francouzké pečivo je zařazen v kategorii moučníky - kynuté. K přípravě Chinios - francouzké pečivo budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
TĚSTO: 100 ml mléka 90g másla 2 celých vajec 50g cukru krupice 300g hladké mouky 100g polohrubé mouky špetka soli 20g droždí rozinky namočené v rumu Mezi tím si svařte KRÉM z : 250ml mléka 100 g cukru krupice 2 žloutků 30g hladké mouky.

Chinios - francouzké pečivo
Zvětšit obrázek

Recept na Chinios - francouzké pečivo

Recept na Chinios - francouzké pečivo:
Do dna dortové formy zavřete pečicí papír. Část těsta vyválejte na tenko a vložte do formy na dno. Zbytek těsta rozválejte a potřete uvařenou a vychladlou vanilkovou kaší a posypejte vyždímanými rozinkami. Zarolujte jako roládu. Krájejte cca 4 cm dlouhé kousky a řezem skládejte do formy jeden vedle sebe. Pokud vám nějaký krém vyteče, dejte ho navrch. Nechte kynout 20 minut. Troubu nastavte na 170°C a pečte 10 minut, poté snižte teplotu na 160°C a dopečte cca 20 minut. Lehce vychladlé potřete cukrovou směsí, kterou připravíte tak, že dvě lžíce moučkového cukru rozmícháte s lžící vody (nebo třeba rumu, pokud vám zbyl z rozinek :-))

Poznámka k receptu na Chinios - francouzké pečivo:
Do hotového krému zašlehejte vnitřek z půlky vanilkového lusku (můžete sice přidat vanilkový cukr, ale prostě ta chuť je jiná, když je to pravá vanilka...)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chinios - francouzké pečivo, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: alondra (Jitka)
  • Datum vložení: 26.12.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Kynuté
  • Suroviny: TĚSTO: 100 ml mléka 90g másla 2 celých vajec 50g cukru krupice 300g hladké mouky 100g polohrubé mouky špetka soli 20g droždí rozinky namočené v rumu Mezi tím si svařte KRÉM z : 250ml mléka 100 g cukru krupice 2 žloutků 30g hladké mouky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chinios - francouzké pečivo, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chinios - francouzké pečivo - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chinios - francouzké pečivo

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist