|
Recept na Chalupářský šmitec
Recept na Chalupářský šmitec je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Chalupářský šmitec budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g vepřového masa mletý pepř, mletá sladká a pálivá paprika, sůl 2 – 4 stroužky česneku, 1 cibule 3 lžíce oleje 150 g žampionů 150 g sterilované kapie 1 lžíce kečupu, trochu worchestrové omáčky (nastrouhaný křen na posypání).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Chalupářský šmitec
Recept na Chalupářský šmitec: Maso nakrájíme na nudličky, okořeníme, osolíme, promícháme s rozetřeným česnekem, zakapeme worchestrovou omáčkou a necháme 1 hodinu v chladu odležet. Maso vložíme na rozehřátý olej a zvolna opékáme. Přidáme očištěné a na plátky pokrájené žampiony, cibuli na měsíčky, kapii na nudličky a zalijeme kečupem. Podlijeme malým množstvím vody a dusíme doměkka. Porce pokrmu posypeme čerstvě nastrouhaným křenem a podáváme s hranolky nebo opečenýma bramborama.
Poznámka k receptu na Chalupářský šmitec: Pro milovníky sladkých mas. Je to trochu nasládlý.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chalupářský šmitec, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lejdy (Monika Doležalová)
- Datum vložení: 02.05.2010
- Počet porcí: 10 - 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 400 g vepřového masa mletý pepř, mletá sladká a pálivá paprika, sůl 2 – 4 stroužky česneku, 1 cibule 3 lžíce oleje 150 g žampionů 150 g sterilované kapie 1 lžíce kečupu, trochu worchestrové omáčky (nastrouhaný křen na posypání)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chalupářský šmitec,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chalupářský šmitec - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chalupářský šmitec
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|