|
Recept na Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě
Recept na Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 plátky krkovičky, asi 3 cm čerstvého zázvoru, 4 větší stroužky česneku, 1 cibule, 1 dcl piva, sádlo, nebo olej, sůl 1/2 lžičky mleté papriky..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě
Recept na Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě: Zázvor a česnek nakrájíme na plátky. Krkovici osolíme a vložíme do vhodné nádoby. Zasypeme zázvorem a česnekem, zalijeme pivem a necháme přes noc marinovat. Na druhý den nakrájíme nadrobno cibuli, kterou necháme mírně orestovat na sádle. Na tento základ naložíme krkovičku a opečeme ji z obou stran, aby se zatáhla. Přidáme marinádu s veškerým česnekem a zázvorem, mírně posypeme paprikou a pečeme na 200 stupňů cca 60-70 minut. Během pečení maso obracíme, podle potřeby podléváme malým množstvím vody. Podáváme s bramborovou kaší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 07.05.2013
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 plátky krkovičky, asi 3 cm čerstvého zázvoru, 4 větší stroužky česneku, 1 cibule, 1 dcl piva, sádlo, nebo olej, sůl 1/2 lžičky mleté papriky.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Česnekovo-zázvorová krkovička na pivě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|