|
Recept na Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem
Recept na Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vepřové kotlety nebo řízky 1 hlava česneku /může být i méně,záleží na česneku a chuti / 1 vejce,mouka a strouhanka ma obalení,olej na smažení 800 g brambor 1 šlehačka trochu česneku /nemusí být/,pepř,sůl,ol.olej 150g Parmesnu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem
Recept na Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem: Kotlety naklepeme osolíme a potřeme česnekem po obou stranách, přikryjema potr.folii a necháme nejlépe přes noc v lednici. Vajíčko našleháme , trochu osolíme a kotletky normálně obalíme v treojobalu a smažíme. Brambory dobře umyjeme a i se šlupkou nakrájíme na tenčí plátky. Dobře vymazaný a moukou vysypaný pekáček naplníme hezky plátkama brambor,lehce zakápneme olivovým olejem a osolíme, opepříme a přidáme trochu česneku. Dáme do trouby a asi 15 minut pečeme pod poklopem, pak poklop odenbereme, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou a necháme péct až jsou brambory měkké, na posledních 5 minut dáme pečení shora s grilem, aby se udělala kůrčička .
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: JANA62
- Datum vložení: 01.01.2014
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 vepřové kotlety nebo řízky 1 hlava česneku /může být i méně,záleží na česneku a chuti / 1 vejce,mouka a strouhanka ma obalení,olej na smažení 800 g brambor 1 šlehačka trochu česneku /nemusí být/,pepř,sůl,ol.olej 150g Parmesnu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Česnekovaný řízek a gratinované brambory s parmesanem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|