|
Recept na Český hamburger
Recept na Český hamburger je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Český hamburger budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 bulky Český salám v celku asi 400 g(nebo salám Gothaj) Plátkový sýr Tatarská omáčka Kečup Pórek.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Český hamburger
Recept na Český hamburger: Bulky rozpůlíme, salám nakrájíme na silnější kolečka, asi 1 cm, na větší pánvi si rozpálíme trochu oleje, a oprančíme salám a zároveň bulky nakrojenou stranou, jakmile salám obrátíme dáme na již oprančenou stranu plátek sýra. Opečené bulky dáme na ubrousek aby vytáhl mastnotu, spodní stranu namažeme Tatarskou omáčkou, vrchní kečupem(nebo obráceně :-) ), do bulky dáme oprančený salám se sýrem a na to na kolečka nakrájený pórek. Přiklopíme vrchní stranou a konzumujeme.
Poznámka k receptu na Český hamburger: Tento recept vznikl z nouze při příjezdu nečekané návštěvy. Já jsem použila bulky se sýrem od cathleen http://www.toprecepty.cz/recept/32150-bulky-se-syr..., které jsem na štěstí měla upečené z předešlého dne. Určitě by do toho bylo vynikající např. rajče, kolečko salátové okurky, cibule místo pórku, na jemno nakrájené čínské zelí a podobně.Já jsem pracovala pouze s tím co bylo doma, ale fantazii se meze nekladou a budu určitě ráda, když vyskoušíte další ingredience :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Český hamburger, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: snecek19 (Martina)
- Datum vložení: 03.05.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 4 bulky Český salám v celku asi 400 g(nebo salám Gothaj) Plátkový sýr Tatarská omáčka Kečup Pórek
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Český hamburger,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Český hamburger - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Český hamburger
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|