Recept na Červené "čočkoto" s pecorinem
Recept na Červené "čočkoto" s pecorinem je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě Červené "čočkoto" s pecorinem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
olivový olej 1 šalotka plechovka loupaných rajčat 250g červené čočky 600ml zeleninového vývaru 1 bobkový list svazeček kopru 2 plné lžíce zakysanky pecorino.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Červené "čočkoto" s pecorinem
Recept na Červené "čočkoto" s pecorinem: 1. Na oleji opéct cibulku nadrobno doměkka. 2. Přidat veškerý obsah plechovky, čočku, bobkový list - to celé zalít vývarem a pod poklicí dusit, než je čočka měkká. Trvá to 10-15min. 3. Lehce dosolit (pozor, sýr je slaný!), opepřit, přidat smetanu a nasekaný kopr - prohřát. 4. Na talíři hojně posypat pecorinem (jiný typ sýru úplně změní recept!)
Poznámka k receptu na Červené "čočkoto" s pecorinem: Tajemství tohoto receptu je v nečekané kombinaci jemného základu z červené čočky a výrazného kopru s dominantním sýrem. PECORINO = sýr z OVČÍHO mléka; vyrábí se v mnoha variantách od čerstvých až k vyzrálým. My jsme měli Pecorino Pepato - plně vyzrálý sýr s celým černým pepřem - vynikající! Inspirace (i sýr) z italské sýrárny Gran Moravia http://www.orrero.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Červené "čočkoto" s pecorinem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kanyla (Kamila)
- Datum vložení: 23.05.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: olivový olej 1 šalotka plechovka loupaných rajčat 250g červené čočky 600ml zeleninového vývaru 1 bobkový list svazeček kopru 2 plné lžíce zakysanky pecorino
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Červené "čočkoto" s pecorinem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Červené "čočkoto" s pecorinem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Červené "čočkoto" s pecorinem
|
|