|
Recept na Červená řepa s podmáslím - verrine
Recept na Červená řepa s podmáslím - verrine je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Červená řepa s podmáslím - verrine budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
cca 300 ml šťávy z červené řepy 1 lžíce krémového balsamica sůl 5 plátků želatiny (nebo přiměřeně želatiny granulované) 0,5 l podmáslí (kefíru, jogurtu, kyšky) hrst nasekaných vlašských ořechů 1 lžíce olivového oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Červená řepa s podmáslím - verrine
Recept na Červená řepa s podmáslím - verrine: Na přípravu lehkého předkrmu v podobě "verrine" použijte řepnou šťávu, tu jsem si připravila na odšťavňovači. Ze pěti malých bulviček bylo 300 ml šťávy. Šťávu trochu zahřejte, ochuťte krémovým balsamicem, lehce přisolte a rozmíchejte předem namočenou plátkovou želatinu. Do skleniček lijte pak už téměř vychladlou tekutinu. Druhý den (po ztuhnutí) doplňte sklenky podmáslím. Můžete však použít třeba dobrý jogurt, kyšku nebo prostě to, co máte rádi. Povrch pak posypte nasekanými vlašskými ořechy a zakápněte olivovým olejem. A s klidem můžete říci, že jste udělali něco dobrého pro své zdraví...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Červená řepa s podmáslím - verrine, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hosta
- Datum vložení: 01.06.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: cca 300 ml šťávy z červené řepy 1 lžíce krémového balsamica sůl 5 plátků želatiny (nebo přiměřeně želatiny granulované) 0,5 l podmáslí (kefíru, jogurtu, kyšky) hrst nasekaných vlašských ořechů 1 lžíce olivového oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Červená řepa s podmáslím - verrine,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Červená řepa s podmáslím - verrine - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Červená řepa s podmáslím - verrine
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|