Recept na Červená řepa s fazolovými lusky a rýží
Recept na Červená řepa s fazolovými lusky a rýží je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní.
K přípravě Červená řepa s fazolovými lusky a rýží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
• 1 menší červená řepa ((anýz, kmín a bobkový list k jejímu vaření) • hrst mražených fazolových lusků • rýže • pažitka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Červená řepa s fazolovými lusky a rýží
Recept na Červená řepa s fazolovými lusky a rýží: Nejprve uvaříme řepu. Do hrnce dáme vodu, kterou přivedeme k varu. Osolíme, přidáme bobkový list, kmín, anýz a neoloupanou řepu. Vaříme pod pokličkou asi 1 hodinu. Během toho musíme do hrnce přidávat vroucí vodu (z rychlovarné konvice), protože se voda bude rychle vypařovat a řepa by tak po čase nebyla zcela ponořena. Po uvaření řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. V jiném hrnci si připravíme lusky. Dáme je asi na 10 minut do vroucí osolené vody. Kousky řepy a lusky smícháme s uvařenou rýží a podáváme posypané pažitkou :-) Můžeme posypat i sýrem.
Poznámka k receptu na Červená řepa s fazolovými lusky a rýží: Ondra: Lze zvolit obě varianty
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Červená řepa s fazolovými lusky a rýží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucie95
- Datum vložení: 30.01.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní
- Suroviny: • 1 menší červená řepa ((anýz, kmín a bobkový list k jejímu vaření) • hrst mražených fazolových lusků • rýže • pažitka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Červená řepa s fazolovými lusky a rýží,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Červená řepa s fazolovými lusky a rýží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Červená řepa s fazolovými lusky a rýží
|
|