|
Recept na Carne con Salsa de Frutas
Recept na Carne con Salsa de Frutas je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Carne con Salsa de Frutas budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 lžic rostlinného oleje, 1 velká cibule, jemně nasekaná, 1 kg vykostěného hovězího masa, nakrájeného na kostky, 1 hrnek suchého bílého vína, 1 hrnek hovězího vývaru, sůl, čerstvě mletý pepř, 2 kdoule nebo 2 broskve, loupané, vypeckované a nakrájené, 2 jablka, oloupaná a nakrájená, 2 hrušky, oloupané a nakrájené, 2 velká rajčata, oloupaná a nakrájená, cukr podle chuti, 1 šálek smetany.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Carne con Salsa de Frutas
Recept na Carne con Salsa de Frutas: Zpěnit na 4 lžících oleje cibuli, až je měkká. Přidat hovězí maso, osolit, opepřit a opéci do hněda ze všech stran. Podlít vínem a vývarem a dusit asi dvě hodiny. Podle potřeby dále podlévat. Na zbývající 2 lžíce oleje přidat ovoce, včetně rajčat. Vařit pár minut, za stálého míchání. Přidat trochu cukru, dle libosti. Omáčka by jinak mohla být docela kyselá. Uvařenou omáčku rozmixovat nebo propasírovat. Do pyré vmíchat smetanu a osolit. Uspořádat maso na talíři. Přelít omáčkou a podávat s rýží.
Poznámka k receptu na Carne con Salsa de Frutas: Tento recept pochází z Ekvádoru a česky se toto jídlo nazývá Hovězí maso s ovocnou omáčkou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Carne con Salsa de Frutas, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 06.02.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 6 lžic rostlinného oleje, 1 velká cibule, jemně nasekaná, 1 kg vykostěného hovězího masa, nakrájeného na kostky, 1 hrnek suchého bílého vína, 1 hrnek hovězího vývaru, sůl, čerstvě mletý pepř, 2 kdoule nebo 2 broskve, loupané, vypeckované a nakrájené, 2 jablka, oloupaná a nakrájená, 2 hrušky, oloupané a nakrájené, 2 velká rajčata, oloupaná a nakrájená, cukr podle chuti, 1 šálek smetany
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na carne con salsa de frutas,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Carne con Salsa de Frutas - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Carne con Salsa de Frutas
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|