|
Recept na Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater
Recept na Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
plnka ( nádivka ) : 250 g hydinovej pečene, 50 ml bieleho vína, 2 paradajky, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 1 cibuľa, olej, šťava z 1 citróna, 3 lyžice múky, 1 lyžička tymianu, 1 lyžička majoránu, mleté čierne korenie, soľ, cannelloni bešamel : 4 lyžice oleja, 4 – 5 lyyžíc hladkej múky, mlieko, 200 g nastrúhaného syra, soľ, mleté čierne korenie zväzok zelenej petržlenovej vňate..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater
Recept na Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater: Na oleji opražíme narezanú cibuľu, pridáme na kocôčky narezanú pečeň a paradajky a 10 minút podusíme. Osolíme, okoreníme, ochutíme tymiánom, majoránom a pretlakom. Múku vymiešame s citrónovou šťavou a bielym vínom dohladka a touto zmesou zahustíme pečeň. Necháme vychladnúť. Z oleja, múky a mlieka uvaríme nie príliš hustý bešamel a vmiešame doň strúhaný syr ( 3 lyžice odložíme ). Osolíme, okoreníme. Canellonni naplníme pečeňovou zmesou. Do pekáčika dáme tretinu bešamelu, poukladáme naplnené canellonni, zalejeme druhou tretinou bešamelu a uložíme ďalšiu vrstvu canellonni. Zalejeme zvyškom bešamelu. Pekáčik zakryjeme a pečieme v rúre pri 200 °C asi 30 min. Potom odkryjeme, posypeme zvyšným syrom a dopečieme. Podávame posypané sekanou vňaťou.
Poznámka k receptu na Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater: tak taketo ano!!!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 06.04.2010
- Počet porcí: 15 , - ?
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: plnka ( nádivka ) : 250 g hydinovej pečene, 50 ml bieleho vína, 2 paradajky, 2 lyžice paradajkového pretlaku, 1 cibuľa, olej, šťava z 1 citróna, 3 lyžice múky, 1 lyžička tymianu, 1 lyžička majoránu, mleté čierne korenie, soľ, cannelloni bešamel : 4 lyžice oleja, 4 – 5 lyyžíc hladkej múky, mlieko, 200 g nastrúhaného syra, soľ, mleté čierne korenie zväzok zelenej petržlenovej vňate.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cannelloni s nádivkou z kuřecích jater,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|