|
Recept na Campo Di Fiori (brambůrková pizza)
Recept na Campo Di Fiori (brambůrková pizza) je zařazen v kategorii pizzy.
K přípravě Campo Di Fiori (brambůrková pizza) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Těsto: 500g hladké mouky 300ml vlažné vody 2 polévkové lžíce oleje 1 kávová lžička soli 1/8 kostky droždí (cca 6g) hrubá mouka na podsyp Obloha: 1 lahvička smetany ke šlehání - Rama cremefine - je hodně hustá 3 brambory vetší kuřecí prsíčko 3 "bochánky" mozzarely rozmarýn, barevný mletý pepř, sůl, olej, pečící papír.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Campo Di Fiori (brambůrková pizza)
Recept na Campo Di Fiori (brambůrková pizza): Nejdříve si nachystáme těsto. Já používám chytrého pomocníka - domácí pekárnu, všechny ingredience vložím do DP, zapnu program "těsto" a čekám na výsledek :) Pokud nemáme DP, postupujeme stejně jako u těsta kynutého. Po nakynutí si těsto rozdělíme na dva stejné bochánky a necháme ještě chvilku odpočívat. Brambory si oloupeme, nakrájíme na menší tenké plátky a na oleji mírně osmahneme. Poté osolíme, podlijeme troškou vody a chvilku podusíme, aby změkly. Kuřecí prsíčko si nakrájíme na menší nudličky, také na trošce oleje osmahneme, osolíme, opepříme. Každý bochánek vyválíme na placku - podsypáváme hrubou moukou, aby se těsto nelepilo, přendáme na plech vyloženým pečícím papírem a opatrně ještě těsto vytáhneme až do okrajů plechu. Na pizzu nalijeme smetanu (cca půl lahvičky na 1 pizzu), lžící rozetřeme po celé ploše, mírně osolíme, posypeme na hrubo nastrouhanou mozzarelou (nejlepší je opravdu dát sýr hned jako první, krásně se ve smetaně rozpustí a trošku ji "zahustí":)), osmaženými brambůrky, kuřecím masem a posypeme rozmarýnem. Pečeme v rozehřáté horkovzdušné troubě na 210 stupňů cca 10 minut.
Poznámka k receptu na Campo Di Fiori (brambůrková pizza): Těsto opravdu můžu doporučit, je to "místní" recept, akorát upravený na dva plechy. Je tam i krásně nafocený postup:) http://www.toprecepty.cz/recept/3434-ako-na-pizzu/... Tuto pizzu si hrozně ráda dávám v mé oblíbené pizzerii, takže recept je odkoukaný, snad bude chutnat :)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Campo Di Fiori (brambůrková pizza), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Mirusha
- Datum vložení: 13.08.2011
- Počet porcí: 2 plechy
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pizzy
- Suroviny: Těsto: 500g hladké mouky 300ml vlažné vody 2 polévkové lžíce oleje 1 kávová lžička soli 1/8 kostky droždí (cca 6g) hrubá mouka na podsyp Obloha: 1 lahvička smetany ke šlehání - Rama cremefine - je hodně hustá 3 brambory vetší kuřecí prsíčko 3 "bochánky" mozzarely rozmarýn, barevný mletý pepř, sůl, olej, pečící papír
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na campo di fiori (brambůrková pizza),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Campo Di Fiori (brambůrková pizza) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Campo Di Fiori (brambůrková pizza)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|