Recept na Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
Recept na Camembert plněný nivou a hroznovým vínem je zařazen v kategorii sýry.
K přípravě Camembert plněný nivou a hroznovým vínem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
sýr Camembert-použila jsem 2ks sýr Niva-použila jsem 40g sýr Lučina-použila jsem vrchovatou lžíci bílé hroznové víno-použila jsem 8 menších kuliček(bez jadýrek) potravinářská folie,nebo alobal.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
Recept na Camembert plněný nivou a hroznovým vínem: Sýr podélně rozkrojíme a z jedné polviny opatrně vydlabeme vnitřek. Nejlépe se to dělá kávovou lžičkou, kterou namáčíme ve studené vodě. K vydlabanému vnitřku přidáme vidličkou rozmačkanou nivu a utřeme. Pro zjemnění ještě přidáme lučinu a vše umícháme. Do vydlabané půlky sýra opatrně upěchjeme polovinu náplně a poklademe hrozny nakrájenými na plátky. Zbytek náplně si vezmeme mezi navlhčené prsty,vytvarujeme placičku a tou hrozny přiklopíme. Obě půlky sýra k sobě přitiskneme a pořádně napevno zabalíme do folie. Na 1-2dny dáme uležet do lednice. Podáváme s pečivem, nebo jen tak na chuť konzumujeme s kuličkama hroznového vína, nebo skleničkou tekutého vína.
Poznámka k receptu na Camembert plněný nivou a hroznovým vínem: Máme rádi kombinaci sýra a hroznů, tak jsem si střihla malou improvizaci a pochutnali jsme si:-) Do podobných Vám přidávám další 3 varianty, ať je z čeho vybírat. Použila jsem "Bezkonkurenční lučinu" http://www.toprecepty.cz/recept/30389-bezkonkurenc... Ale pokud nemáme vůbec žádnou, postačí přidat trošku smetany nebo mléka.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Camembert plněný nivou a hroznovým vínem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 09.06.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Sýry
- Suroviny: sýr Camembert-použila jsem 2ks sýr Niva-použila jsem 40g sýr Lučina-použila jsem vrchovatou lžíci bílé hroznové víno-použila jsem 8 menších kuliček(bez jadýrek) potravinářská folie,nebo alobal
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na camembert plněný nivou a hroznovým vínem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Camembert plněný nivou a hroznovým vínem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Camembert plněný nivou a hroznovým vínem
|
|