|
Recept na Bzenecký vepřový kotlet
Recept na Bzenecký vepřový kotlet je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bzenecký vepřový kotlet budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
6 ks vepřové kotlety 200 g celeru, 200 g mrkve, 4 ks čerstvých rajčat, 1 dcl bílého vína 1 polévková lžíce rajského protlaku, sádlo sůl, hladká mouka nebo sv. instantní jíška.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bzenecký vepřový kotlet
Recept na Bzenecký vepřový kotlet: Vepřové kotlety naklepeme, okraje nařízneme a osolíme. Zeleninu nakrájíme na jemné nudličky a rajčata na čtvrtky. Maso zprudka opečeme po obou stranách na části sádla a to z obou stran a přendáme do připraveného hrnce. V druhé části sádla opražíme a podusíme nakrájenou zeleninu, přidáme víno, rajčata, rajský protlak a mírně osolíme. Po chvilce zeleninovou směs vlijeme na kotlety v hrnci a chvilku necháme provařit. V případě potřeby můžeme zahustit moukou rozmíchanou v trošce vody, nebo světlou instantní jíškou. Podáváme s vařeným bramborem se sekanou petrželovou natí.
Poznámka k receptu na Bzenecký vepřový kotlet: Jedno z mála dalších jídel, kde není použita cibule, tedy pro ty co ji nemohou nebo nesnáší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bzenecký vepřový kotlet, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 29.10.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 6 ks vepřové kotlety 200 g celeru, 200 g mrkve, 4 ks čerstvých rajčat, 1 dcl bílého vína 1 polévková lžíce rajského protlaku, sádlo sůl, hladká mouka nebo sv. instantní jíška
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bzenecký vepřový kotlet,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bzenecký vepřový kotlet - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bzenecký vepřový kotlet
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|