RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou, recepty Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou, Bylinkový, hejk, na, salátu, rajskou, peřinkou


Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou

Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Filety hejka nebo jiné ryby (počet dle porcí) Cca 8 nových menších brambůrků 2 rajčata Čerstvé bylinky – např. rozmarýn, bazalka, meduňka, pažitka, šalvěj…. Špetka citronového pepře, špetka soli Citronová šťáva, olej 1 KL koření na ryby – nemusí být.

Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou
Zvětšit obrázek

Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou

Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou:
Nasekané bylinky a případně koření na ryby smícháme, zalijeme olejem, promícháme, aby vznikla hustá kašička. Přidáme dle chuti pepř, sůl a zakapeme citronovou šťávou. Po promíchání vlijeme na filety ryby a necháme odležet nejméně 20 minut, jednou obrátíme. Brambory očistíme, nakrájíme na centimetrové plátky, rajčata také po opláchnutí nakrájíme na plátky. Dno pomalého hrnce nebo pekáčku pokapeme olejem z marinády. Vyložíme polovinou plátků brambor, jemně osolíme. Na brambory rozložíme filety, na ně rajčata. Na rajčata můžeme také nasekat a dát čerstvé bylinky. Opět pokapeme olejem z marinády. Poslední vrstvou jsou lehce osolené brambory, vypláchneme zbytek marinády troškou vody a celé pokapeme. Pomalíme na II.stupeň asi 80 minut, nebo pečeme v pekáčku v rozpálené troubě na 190°C asi 35 minut – respektujeme vlastní troubu. Na talíř poklademe lístky salátu, položíme filet, rajčata a brambory. Já jsem recept dělala v Pomalém hrnci, ale jde stejně dobře udělat i v normální troubě. Ryba je šťavnatá a bylinky ji příjemně ovoní.

Poznámka k receptu na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou:
tejaja: Děkuju a bylo fakt skvělé

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 20.07.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: Filety hejka nebo jiné ryby (počet dle porcí) Cca 8 nových menších brambůrků 2 rajčata Čerstvé bylinky – např. rozmarýn, bazalka, meduňka, pažitka, šalvěj…. Špetka citronového pepře, špetka soli Citronová šťáva, olej 1 KL koření na ryby – nemusí být
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist