|
Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou
Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Filety hejka nebo jiné ryby (počet dle porcí) Cca 8 nových menších brambůrků 2 rajčata Čerstvé bylinky – např. rozmarýn, bazalka, meduňka, pažitka, šalvěj…. Špetka citronového pepře, špetka soli Citronová šťáva, olej 1 KL koření na ryby – nemusí být.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou
Recept na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou: Nasekané bylinky a případně koření na ryby smícháme, zalijeme olejem, promícháme, aby vznikla hustá kašička. Přidáme dle chuti pepř, sůl a zakapeme citronovou šťávou. Po promíchání vlijeme na filety ryby a necháme odležet nejméně 20 minut, jednou obrátíme. Brambory očistíme, nakrájíme na centimetrové plátky, rajčata také po opláchnutí nakrájíme na plátky. Dno pomalého hrnce nebo pekáčku pokapeme olejem z marinády. Vyložíme polovinou plátků brambor, jemně osolíme. Na brambory rozložíme filety, na ně rajčata. Na rajčata můžeme také nasekat a dát čerstvé bylinky. Opět pokapeme olejem z marinády. Poslední vrstvou jsou lehce osolené brambory, vypláchneme zbytek marinády troškou vody a celé pokapeme. Pomalíme na II.stupeň asi 80 minut, nebo pečeme v pekáčku v rozpálené troubě na 190°C asi 35 minut – respektujeme vlastní troubu. Na talíř poklademe lístky salátu, položíme filet, rajčata a brambory. Já jsem recept dělala v Pomalém hrnci, ale jde stejně dobře udělat i v normální troubě. Ryba je šťavnatá a bylinky ji příjemně ovoní.
Poznámka k receptu na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou: tejaja: Děkuju a bylo fakt skvělé
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 20.07.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Filety hejka nebo jiné ryby (počet dle porcí) Cca 8 nových menších brambůrků 2 rajčata Čerstvé bylinky – např. rozmarýn, bazalka, meduňka, pažitka, šalvěj…. Špetka citronového pepře, špetka soli Citronová šťáva, olej 1 KL koření na ryby – nemusí být
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkový hejk na salátu s rajskou peřinkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|