RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bylinkovo-sýrová bageta

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bylinkovo-sýrová bageta, recepty Bylinkovo-sýrová bageta, Bylinkovo-sýrová, bageta


Recept na Bylinkovo-sýrová bageta

Recept na Bylinkovo-sýrová bageta je zařazen v kategorii předkrmy. K přípravě Bylinkovo-sýrová bageta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Bageta Bylinky čerstvé - podle chuti Česnek – kdo jak má rád ( já dala kolem 5 stroužků) Mozzarella Sýr pecorino nebo jiný tvrdý sýr Olivový olej.

Bylinkovo-sýrová bageta
Zvětšit obrázek

Recept na Bylinkovo-sýrová bageta

Recept na Bylinkovo-sýrová bageta:
Bylinky ( já použila oregano, bazalku, petrželku, rozmarýn) rozmixujeme spolu s česnekem a olivovým olejem až nám vznikne jakési tekuté pesto. - > Oleje musí být více než bylinek. Bagetu podélně rozřízneme a obě půlky pořádně pomažeme vzniklým pestem. Opět příklopíme k sobě. Bagetu zabalíme do alobalu a vložíme do trouby předehřáté na 200°C na 10 minut. Bagetu rozbalíme a otevřeme. Na obě půlky poklademe plátky mozzarelly a nastrouhaný tvrdý sýr. Takto dáme bagetu opět do trouby dokud sýr nezačne zlátnout. ( už ji nepřiklápíme zpátky k sobě a nebalíme do alobalu) Nakrájíme na libovolné kousky a můžeme podávat.

Poznámka k receptu na Bylinkovo-sýrová bageta:
Zdroj : Laura Vitale a její Cheesy Garlic Bread ( poupravené podle našich chutí )

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkovo-sýrová bageta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Lucca
  • Datum vložení: 27.08.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Předkrmy
  • Suroviny: Bageta Bylinky čerstvé - podle chuti Česnek – kdo jak má rád ( já dala kolem 5 stroužků) Mozzarella Sýr pecorino nebo jiný tvrdý sýr Olivový olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkovo-sýrová bageta, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkovo-sýrová bageta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkovo-sýrová bageta

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist