Recept na Bylinkovo-sýrová bageta
Recept na Bylinkovo-sýrová bageta je zařazen v kategorii předkrmy.
K přípravě Bylinkovo-sýrová bageta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Bageta Bylinky čerstvé - podle chuti Česnek – kdo jak má rád ( já dala kolem 5 stroužků) Mozzarella Sýr pecorino nebo jiný tvrdý sýr Olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkovo-sýrová bageta
Recept na Bylinkovo-sýrová bageta: Bylinky ( já použila oregano, bazalku, petrželku, rozmarýn) rozmixujeme spolu s česnekem a olivovým olejem až nám vznikne jakési tekuté pesto. - > Oleje musí být více než bylinek. Bagetu podélně rozřízneme a obě půlky pořádně pomažeme vzniklým pestem. Opět příklopíme k sobě. Bagetu zabalíme do alobalu a vložíme do trouby předehřáté na 200°C na 10 minut. Bagetu rozbalíme a otevřeme. Na obě půlky poklademe plátky mozzarelly a nastrouhaný tvrdý sýr. Takto dáme bagetu opět do trouby dokud sýr nezačne zlátnout. ( už ji nepřiklápíme zpátky k sobě a nebalíme do alobalu) Nakrájíme na libovolné kousky a můžeme podávat.
Poznámka k receptu na Bylinkovo-sýrová bageta: Zdroj : Laura Vitale a její Cheesy Garlic Bread ( poupravené podle našich chutí )
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkovo-sýrová bageta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucca
- Datum vložení: 27.08.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Předkrmy
- Suroviny: Bageta Bylinky čerstvé - podle chuti Česnek – kdo jak má rád ( já dala kolem 5 stroužků) Mozzarella Sýr pecorino nebo jiný tvrdý sýr Olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkovo-sýrová bageta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkovo-sýrová bageta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkovo-sýrová bageta
|
|