|
Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě
Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Marináda: 1 pol. lž. oleje, 1 pol. lž. hrubozrnné hořčice, 1 káv. lž. medu, 1 káv. lž. worchesteru, 1 malý rajčatový protlak, několik větviček tymiánu a několik lístků bazalky, sůl, pepř, 3 prolisované stroužky česneku 3 plátky vepřového masa cuketa /asi 8-10 cm, jak kdo ji rád/ 1 rajče, 1 cibule, celerová nať, česnek,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě
Recept na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě: Na marinádu smícháme všechny suroviny, bylinky posekáme nadrobno. Vepřové maso naklepeme, mírně osolíme a opepříme. Vložíme do připravené marinády a necháme třeba jen hodinu marinovat. Do pekáčku dáme cuketu nakrájenou na kostičky, nakrájenou cibuli, celerovou nať, rajče, mírně zeleninu osolíme. Na zeleninu položíme plátky masa s marinádou, poklademe větvičkami tymiánu a na půlky rozkrájenými stroužky česneku, podlijeme asi 1 dcl vody a dáme do trouby péct na 180-200 st. Během pečení není potřeba podlévat, zelenina pustí šťávy dost. Pečeme asi hodinu.
Poznámka k receptu na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě: Cuket je dost a v kombinaci s masem nám moc chutná, tak proč toho nevyužít, chutná dokonce už i manželovi, on měl jako přílohu brambory a mě a dcerce jsem udělala kuskus. Dcera si ke kuskusu dala jen samotnou zeleninu s výpekem, maso jí vůbec nechybělo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: ivulinka (Ivana)
- Datum vložení: 16.09.2011
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Marináda: 1 pol. lž. oleje, 1 pol. lž. hrubozrnné hořčice, 1 káv. lž. medu, 1 káv. lž. worchesteru, 1 malý rajčatový protlak, několik větviček tymiánu a několik lístků bazalky, sůl, pepř, 3 prolisované stroužky česneku 3 plátky vepřového masa cuketa /asi 8-10 cm, jak kdo ji rád/ 1 rajče, 1 cibule, celerová nať, česnek,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkové plátky s hrubozrnnou hořčicí pečené na cuketě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|