|
Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách
Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Bylinkové file zahrabané v bramborách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
10 velkých brambor, 0,5kg pangase (zhruba 3 filety), 4 stroužky česneku, 2 velké cibule, citrón, 1/2PL tymiánu, 1/2PL bazalky, 1/2PL provensálských bylinek, 1/2PL sladké mleté papriky, 1/2PL kari, trochu koření na gyros, sůl, máslo na vymazání pekáče, 2PL olivového oleje, smetana, niva..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách
Recept na Bylinkové file zahrabané v bramborách: Pangase nakrájíme na nudličky a dáme do mísy. Posolíme a zakápneme šťávou z půlky citronu. Poté přidáme tymián, provensálské bylinky, bazalku, sladkou papriku, kari koření, prolisovaný česnek a olivový olej. Vše velmi dobře promícháme. Poté dáme uvařit brambory ve slupce a rybku necháme po dobu vaření brambor pěkně nakládat. Po uvaření brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Vyskládáme půlku brambor na dno pekáčku, nasolíme a posypeme jemně kořením na gyros. Na to rovnoměrně poklademe naloženou rybku a zasypeme na kolečka nakrájenou cibulí. Navrstvíme zbytek brambor, opět posolíme a poprášíme kořením na gyros a zasypeme druhou nakrájenou cibulí. Dáme péct při 180°C na cca 60 minut. Asi tak 15 minut před dopečením zasypeme nivou a zalijeme smetanou a dáme dopéct.
Poznámka k receptu na Bylinkové file zahrabané v bramborách: Můj dnešní experiment, tak ať chutná :-) Podávejte např. s rajčatovým salátem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bylinkové file zahrabané v bramborách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Pesee (Zuzana Černá)
- Datum vložení: 30.04.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 10 velkých brambor, 0,5kg pangase (zhruba 3 filety), 4 stroužky česneku, 2 velké cibule, citrón, 1/2PL tymiánu, 1/2PL bazalky, 1/2PL provensálských bylinek, 1/2PL sladké mleté papriky, 1/2PL kari, trochu koření na gyros, sůl, máslo na vymazání pekáče, 2PL olivového oleje, smetana, niva.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bylinkové file zahrabané v bramborách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bylinkové file zahrabané v bramborách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bylinkové file zahrabané v bramborách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|