|
Recept na Burger na kokosovém uhlí
Recept na Burger na kokosovém uhlí je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Burger na kokosovém uhlí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
prorostlé hovězí 800g + (telecí 300g) vepřové 300g ledový salát, 4x rajčata, 3x cibule pepř, sůl, paprika, chilli máslo, hořtice, dresing, tatarka velká houska 6x gril na kokosové uhlí.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Burger na kokosovém uhlí
Recept na Burger na kokosovém uhlí: Lehce prorostlé hovězí maso vcelku (0,8kg) + vepřové maso vcelku (0,3kg) + ideálně kousek telecího vcelku. Lze použít samozřejmě průmyslově namleté, ale pro gurmánský zážitek doporučuji na hrubo nasekat kuchňským robotem (rotační nože - ale opravdu jen na hrubo, hlavně z toho neudělat kaši!). Přidat sůl + pepř + sladká paprika. Pokud někdo má rád pikantnější, tak může přihodit chilli papřičku namletou. Udělat plátky o průměru cca 13-14cm o tloušťce cca 2,5cm. Rozpálit gril a přejet ho slaninou. Hodit na rozpálený gril s kokosovým uhlím (osobně používám Cobb gril). V případě použití Cobb grilu doporučuji na cca 5-8min přiklopit velkou poklicí a nechat dusit, pak odklopit a nechat dopékat dle chuti. Hlavně z toho neudělat tvrdý puk masa. Kokosové uhlí dá masíčku úžasný chuťový ocas. Na volné ploše grilu mezi plátky doporučuji posadit plátky cibule, která se bude částečně péci ve šťávě z masa (v burgru je pak úžasná). Rozkrojit housky (ideálně velkou kaiserku z Globusu), na podklad dát vrstvičku másla + pořádnou vrtstvu hořtice. Čersvě opečené maso položit na housku (máslíčko se pěkně rozpustí). Na maso dát nakrájená rajčata + opečenou cibulku + ledový salát. Navrh dát dle chuti příslušný dresing, který má kdo rád (majonéza, tatarka, ...). Gurmánský zážitek zaručen...
Poznámka k receptu na Burger na kokosovém uhlí: casino: Mate pravdu !!Toto lze udelat na jakemkoli grilu. Stacilo by napsat clanek o "zdravem" griovani na kokosovych briketach.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Burger na kokosovém uhlí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Antonioseruty
- Datum vložení: 03.05.2014
- Počet porcí: 3 až 4 osoby
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: prorostlé hovězí 800g + (telecí 300g) vepřové 300g ledový salát, 4x rajčata, 3x cibule pepř, sůl, paprika, chilli máslo, hořtice, dresing, tatarka velká houska 6x gril na kokosové uhlí
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na burger na kokosovém uhlí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Burger na kokosovém uhlí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Burger na kokosovém uhlí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|