RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou, recepty Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou, Bůčková, roláda, mletým, masem, fazolkami


Recept na Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou

Recept na Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1200 g vepřového bůčku 400 g mletého masa mix (z vepřové plece a z předního hovězího masa 200 g + 200 g ) sůl, pepř, petrželka strouhanka na zahuštění dijonská hořčice na pomazání plátu 130 g zamražených zelených fazolek 4 - 5 tenkých plátků pršutu nebo plátků slaniny 1 červená paprika pokrájená na proužky celý kmín 2 větší cibule.

Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou
Zvětšit obrázek

Recept na Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou

Recept na Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou:
Bůček vykostíme a nařízneme tak, aby vznikl velký plát na roládu. Plát potřeme ostřejší hořčicí. Do 3/4 plátu z bůčku rozložíme ochucené mleté maso ( sůl, pepř, nasekaný libeček a strouhanku podle hustoty směsi). Na mleté maso položíme proužky pokrájené červené papriky, ( nebo naloženou kapii ), zelené fazolky a tenké plátky pršutu ( nebo slaniny ). Roládu svineme a zavážeme provázkem ( nití) a vložíme do pekáčku. Posypeme kmínem, poházíme pokrájenou cibulí a podlijeme vodou. Vložíme do předehřáté trouby na 220 stupňů. Během pečení roládu obracíme a podléváme výpekem. Pečeme celkově cca 90 minut ( někdy i déle podle velikosti a náplně rolády) a pravidelně přeléváme vypekem. Podáváme s vařeným bramborem a zeleninovým salátem.

Poznámka k receptu na Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou:
Někdy roládu ze začátku pečení přikryji alobalem nebo druhým pekáčkem a peču takto přiklopenou v předem vyhřáté troubě na 220 minut stupnů - cca 40 minut. Pak dál už můžeme klasicky péci přiklopení péci doměkka a dozlatova. Zkoušíme vidličkou nebo překrojením rolády na dvě poloviny.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 15.04.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1200 g vepřového bůčku 400 g mletého masa mix (z vepřové plece a z předního hovězího masa 200 g + 200 g ) sůl, pepř, petrželka strouhanka na zahuštění dijonská hořčice na pomazání plátu 130 g zamražených zelených fazolek 4 - 5 tenkých plátků pršutu nebo plátků slaniny 1 červená paprika pokrájená na proužky celý kmín 2 větší cibule
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůčková roláda s mletým masem, fazolkami a červenou paprikou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist