|
Recept na Buchta *TANG*
Recept na Buchta *TANG* je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Buchta *TANG* budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Buchta: 4 vejce 200 g cukru 200 g polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 100 ml oleje 100 ml mléka Krém: 2 zakysané smetany 1 šlehačka 1 vanilkový cukr Vršek: 1 l vody 120 g cukru 2 vanilkové pudingy 2 tangy (mám nejrači kyselejší, jako pomeranč a citron).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Buchta *TANG*
Recept na Buchta *TANG*: Utřeme 4 žloutky s cukrem, přidáme mouku, prášek do pečiva, olej, mléko a a vyšlehaný sníh z bílků. Vše promícháme a nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Buchtu dáme péci do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů. Buchta je upečená, když se začnou okraje odlupovat od plechu. Potom smícháme zakysané smetany s vyšlehanou šlehačkou a cukrem a natřeme na vychladlou placku. V kastrůlku si uvaříme vodu s cukrem, do které pak přidáme puding a tang. Mícháme, dokud není hmota vychladlá a poté nalijeme na buchtu, necháme v ledničce vychladnout.
Poznámka k receptu na Buchta *TANG*: vypadá úžasně a určitě tak i chutná hned to vyzkoušíme
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Buchta *TANG*, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Pisjutynka (Petra)
- Datum vložení: 06.12.2010
- Počet porcí: 1 bábovka / 12 - 15 porcí
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: Buchta: 4 vejce 200 g cukru 200 g polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 100 ml oleje 100 ml mléka Krém: 2 zakysané smetany 1 šlehačka 1 vanilkový cukr Vršek: 1 l vody 120 g cukru 2 vanilkové pudingy 2 tangy (mám nejrači kyselejší, jako pomeranč a citron)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na buchta *tang*,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Buchta *TANG* - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Buchta *TANG*
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|