Recept na Bůček plněný mletým masem
Recept na Bůček plněný mletým masem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Bůček plněný mletým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kg bůčku NÁDIVKA: 300 - 350 g mletého masa 1 vejce 2 kávové lžičky hořčice s feferóny 1 stroužek česneku špetku mletý kmín 1/2 kávové lžičky sojové omáčky trochu nasekané zelené petrželky špetku koření 7 pepřů sůl trochu strouhanky na zahuštění 3 stroužky česneku rozmačkaného na potření trochu soli a hořčice s feferóny na potření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Bůček plněný mletým masem
Recept na Bůček plněný mletým masem: Z bůčku odřežeme kůži a žebra. Podélně rozřežeme na 2 pásky, do kterých uděláme kapsu. Kapsu uvnitř lehce vytřeme prolisovaným česnekem a hořčicí s feferóny - někdy používám mleté feferóny-koupené v Kauflandě. Kapsu naplníme ochuceným mletým masem a zašijeme. Potřeme ze všech stran prolisovaným česnekem a osolíme. Maso dáme na vymaštěný pekáč (sádlo,olej) tak, aby bylo tučnou stranou nahoře. Podlejeme vodou, přikryjeme a pečeme na 180°C do měkka a zčervenání. Během pečení podléváme šťavou z masa a troškou vody, aby se nám maso nepřipeklo. Upečené maso vyjmeme na talíř a ještě z teplého opatrně vytáhneme nitě. Podávame s bramborem nebo chlebem. Nádivka: Mleté maso smícháme s ostatními surovinami a dobře propracujeme. Žebra s kůží upečeme s cibulí a česnekem nebo potřeme oblíbenou marinádou, necháme do druhého dne rozležet a pak upečeme.
Poznámka k receptu na Bůček plněný mletým masem: Zdroj - recept mám od tchýně.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bůček plněný mletým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: eva hubova
- Datum vložení: 25.04.2010
- Počet porcí: 3 ks
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 kg bůčku NÁDIVKA: 300 - 350 g mletého masa 1 vejce 2 kávové lžičky hořčice s feferóny 1 stroužek česneku špetku mletý kmín 1/2 kávové lžičky sojové omáčky trochu nasekané zelené petrželky špetku koření 7 pepřů sůl trochu strouhanky na zahuštění 3 stroužky česneku rozmačkaného na potření trochu soli a hořčice s feferóny na potření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bůček plněný mletým masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bůček plněný mletým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bůček plněný mletým masem
|
|