|
Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef
Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Brutzel-Svejk Rostbeef budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
dobre odlezely Rostbeef 250 g nebo kus urezany tak na 2 prsty sůl pepř hrubě mletý trochu olivoveho oleje k nalozeni masa.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef
Recept na Brutzel-Svejk Rostbeef: Maso 24 hodin pred grilovanim osolit a opeprit potrit trochou oleje. Zabalit do pruhledne folie(Frischhalte-Folie)a dat do lednice. Pozor pri soleni!!! Dobre odlezene maso potrebuje jen minimum soli. Druhy den polozite na rost prvne na stranu kde mate ohen. Kazdou stranu Steaku na asi 3 min. vnitrni teplota masa musi dosahnout cca 52°. Pak prelozte Steak na stranu kde neni ohen a prikrijte grill decklem(Indirektni strana). Jakmile maso dosahne teploty 57° sejmete ho s grillu a zabalte i s kovovym cidlem teplomeru do alobalu (kazde maso musi po peceni nebo i grilovani si odpocinout to znamena ne hned rezat nebo jist, i proto ten alobal) a nechte teplotu vystoupit na cca 60°- 62°= Medium: ruzove maso bez krve. Muzete jit az do 68° pak je Well Done. Doufam, ze tato verse je uz srozumitelnejsi. Priste popisu zpusob pripravy na panvi. STEAK UMI KAZDY!!!!! Nejdulezitejsi je kvalita masa a doba jak bylo toto takzvane odlezele. Muj Rostbeef lezel asi tak 14 dni ve vakuum bez toho, aby byl zamrazen.
Poznámka k receptu na Brutzel-Svejk Rostbeef: Kulovy ci uzavreny Grill CADAC, Digitalni teplomer
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brutzel-Svejk Rostbeef, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Brutzel-Svejk
- Datum vložení: 12.05.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: dobre odlezely Rostbeef 250 g nebo kus urezany tak na 2 prsty sůl pepř hrubě mletý trochu olivoveho oleje k nalozeni masa
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brutzel-svejk rostbeef,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brutzel-Svejk Rostbeef - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brutzel-Svejk Rostbeef
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|