|
Recept na Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem
Recept na Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem je zařazen v kategorii moučníky - kynuté.
K přípravě Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
170 g hladké mouky, 50 g cukru, 20 g droždí, 25 g rozpuštěného másla, 1 žloutek, 1 vanilkový cukr, špetka soli, 1 KL citronového aroma, 4 broskve, 80 ml vlažného mléka, Tvarohová náplň: 250 g měkkého tvarohu, 1 vanilkový cukr, 1 PL cukru-krupice, 50 g mandlových lupínků, 50 g kokosu, Na žmolenku: 50 g másla, 2 PL cukru-krupice, 2 Pl hrubé mouky, 50 g rozdrobených mandlových lupínků, 50 g kokosu,.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem
Recept na Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem: Vlažné mléko, trochu cukru a rozdrobené droždí, smíchame a necháme vzejít kvásek. V míse smícháme všechny sypké ingredience, přidáme žloutek, rozpuštěné máslo, kvásek a vše smícháme. Přeneseme na pomoučený vál a vypracujeme hladké, nelepivé těsto. Přendáme do misky, přikryjeme a necháme 1/2 hod. kynout. Dále si připravíme žmolenku. Do misky dáme máslo, cukr, mouku, mandle, kokos a vše řádně promneme. Teď je na řadě tvarohová náplň. Dáme si do misky tvaroh, cukr, kokos, mandlové lupínky a pořádně promícháme. Koláčovou formu vymažeme máslem. Vezmeme těsto a rukama rozprostřeme do formy. Na těsto rozetřeme tvarohovou náplň, poklademe nakrájenými broskvemi. Posypeme žmolenkou a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C 30-45 min.
Poznámka k receptu na Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem: Pozor doba pečení záleží na troubě.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 28.09.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Kynuté
- Suroviny: 170 g hladké mouky, 50 g cukru, 20 g droždí, 25 g rozpuštěného másla, 1 žloutek, 1 vanilkový cukr, špetka soli, 1 KL citronového aroma, 4 broskve, 80 ml vlažného mléka, Tvarohová náplň: 250 g měkkého tvarohu, 1 vanilkový cukr, 1 PL cukru-krupice, 50 g mandlových lupínků, 50 g kokosu, Na žmolenku: 50 g másla, 2 PL cukru-krupice, 2 Pl hrubé mouky, 50 g rozdrobených mandlových lupínků, 50 g kokosu,
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvový koláč s kokosovo-mandlovým tvarohem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|