RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou, recepty Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou, Broskvové, řezy, tvarohem, šlehačkou


Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou

Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Broskve kompotované-jedna plechovka velká Cukr krupice 120 g Cukr moučka 2 lžíce Cukr vanilkový 2 balení Kakao 2 lžíce Mouka polohrubá na dosypání do kakaa Želatinový ztužovač(já použila za studena) Šlehačka 500 ml Tvaroh 250 g Vejce 6.

Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
Zvětšit obrázek

Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou

Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou:
TĚSTO: 6 vajec (žloutky oddělíme od bílků), 120g cukru, 2PL kakaa dosypeme do 120g polohrubou moukou. Ušleháme bílky s polovinou cukru, žloutky šleháme 4 minuty s druhou polovinou, pak zlehka vmícháme střídavě bílky a mouku s kakaem. Pečeme asi 18 minut při 180°. Po zchladnutí poklademe kompotovanými broskvemi nakrájenými na měsíčky (asi 2 půlky broskví si ponecháme do krému). KRÉM: 250g tvarohu, 500ml šlehačky, 2 vanilkové cukry, 2PL moučkového cukru, želatinový ztužovač Dr. Oetker. Ušleháme šlehačku s cukrem, pak vmícháme rozmíchaný tvaroh a podle návodu připravený želatinový ztužovač Dr. Oetker. 2/3 hmoty nalijeme na broskve, do zbylé třetiny vmícháme rozmixované broskve, které jsme si odložili stranou. Navrstvíme na světlý krém a necháme ztuhnout v lednici, nejlépe přes noc. Po ztuhnutí ušlehat 1 Ramu cremefine na šlehání s 1 vanilkovým cukrem, část si necháme na ozdobení, zbytek natřeme na řezy, ozdobíme vidličkou nebo, máme-li, cukrářskou kartou a zbylou šlehačkou.

Poznámka k receptu na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou:
http://www.tradicnirecepty.cz/moucniky/broskvove-r...Zde je zdroj odkud jsem recept vyzkoušela,skvělé.Povrch jsem pomazala čokoládou,šlehačka byla už moc.Stejný nebo podobný recept jsem tu nenašla,zda ho někdo objeví přidám k němu fotky -recept smáznu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: janatka (Iveta Janatová)
  • Datum vložení: 17.10.2013
  • Počet porcí: 24 kusů
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: Broskve kompotované-jedna plechovka velká Cukr krupice 120 g Cukr moučka 2 lžíce Cukr vanilkový 2 balení Kakao 2 lžíce Mouka polohrubá na dosypání do kakaa Želatinový ztužovač(já použila za studena) Šlehačka 500 ml Tvaroh 250 g Vejce 6
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist