|
Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Broskve kompotované-jedna plechovka velká Cukr krupice 120 g Cukr moučka 2 lžíce Cukr vanilkový 2 balení Kakao 2 lžíce Mouka polohrubá na dosypání do kakaa Želatinový ztužovač(já použila za studena) Šlehačka 500 ml Tvaroh 250 g Vejce 6.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
Recept na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou: TĚSTO: 6 vajec (žloutky oddělíme od bílků), 120g cukru, 2PL kakaa dosypeme do 120g polohrubou moukou. Ušleháme bílky s polovinou cukru, žloutky šleháme 4 minuty s druhou polovinou, pak zlehka vmícháme střídavě bílky a mouku s kakaem. Pečeme asi 18 minut při 180°. Po zchladnutí poklademe kompotovanými broskvemi nakrájenými na měsíčky (asi 2 půlky broskví si ponecháme do krému). KRÉM: 250g tvarohu, 500ml šlehačky, 2 vanilkové cukry, 2PL moučkového cukru, želatinový ztužovač Dr. Oetker. Ušleháme šlehačku s cukrem, pak vmícháme rozmíchaný tvaroh a podle návodu připravený želatinový ztužovač Dr. Oetker. 2/3 hmoty nalijeme na broskve, do zbylé třetiny vmícháme rozmixované broskve, které jsme si odložili stranou. Navrstvíme na světlý krém a necháme ztuhnout v lednici, nejlépe přes noc. Po ztuhnutí ušlehat 1 Ramu cremefine na šlehání s 1 vanilkovým cukrem, část si necháme na ozdobení, zbytek natřeme na řezy, ozdobíme vidličkou nebo, máme-li, cukrářskou kartou a zbylou šlehačkou.
Poznámka k receptu na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou: http://www.tradicnirecepty.cz/moucniky/broskvove-r...Zde je zdroj odkud jsem recept vyzkoušela,skvělé.Povrch jsem pomazala čokoládou,šlehačka byla už moc.Stejný nebo podobný recept jsem tu nenašla,zda ho někdo objeví přidám k němu fotky -recept smáznu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: janatka (Iveta Janatová)
- Datum vložení: 17.10.2013
- Počet porcí: 24 kusů
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: Broskve kompotované-jedna plechovka velká Cukr krupice 120 g Cukr moučka 2 lžíce Cukr vanilkový 2 balení Kakao 2 lžíce Mouka polohrubá na dosypání do kakaa Želatinový ztužovač(já použila za studena) Šlehačka 500 ml Tvaroh 250 g Vejce 6
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskvové řezy s tvarohem a šlehačkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|