|
Recept na Broskve půvabné komtesy
Recept na Broskve půvabné komtesy je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Broskve půvabné komtesy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
120g sýru s modrou plísní Niva, 120g tučného měkkého tvarohu, 1dl smetany ke šlehání, 1 konzerva broskvového kompotu (půlky), několik listů hlávkového salátu, nasekané pistáciové oříšky na ozdobu..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Broskve půvabné komtesy
Recept na Broskve půvabné komtesy: Sýr s modrou plísní rozdrobíme do misky s tvarohem a společně ušleháme na hladký krém, do kterého po částech vmícháme ušlehanou šlehačku. Broskve slijeme a necháme odkapat. Z každé poloviny broskve vykrojíme kousek dužiny (použijeme na ozdobu) a broskev naplníme připraveným krémem. Broskve ozdobíme kousky dužiny a pistáciovými oříšky a podáváme na listech hlávkového salátu, doplněné pečivem.
Poznámka k receptu na Broskve půvabné komtesy: Broskve lze ozdobit hroznovým vínem nebo kompotovanými brusinkami.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Broskve půvabné komtesy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Durisova Marie (Marie Durisova)
- Datum vložení: 12.03.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 120g sýru s modrou plísní Niva, 120g tučného měkkého tvarohu, 1dl smetany ke šlehání, 1 konzerva broskvového kompotu (půlky), několik listů hlávkového salátu, nasekané pistáciové oříšky na ozdobu.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na broskve půvabné komtesy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Broskve půvabné komtesy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Broskve půvabné komtesy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|