|
Recept na Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá
Recept na Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
brokolice 3 mrkve 1 cibule 2 větší brambory 2 PL slunečnicového oleje vegeta dle chuti (nebo jiné naše oblíbené koření - vynikající je ratatouile, může být i muškát, tymián apod....).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá
Recept na Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá: Zeleninu očistíme. Brokolici rozdělíme na růžičky, mrkev rozkrájíme na kolečka, cibuli na plátky a brambory na kostky. Pařák postavíme na hrnec s vroucí vodou (nemám parní hrnec, ale asi by to šlo i v něm). Nejprve na pařák vhodíme brambory, asi po 10 min. brokolici a po cca 5 min.mrkev. Pomalu propařujeme podle toho, jak máme rádi zeleninu - my radši křupavější, takže dohromady tak 20 – 30 min. Prosypeme vegetou dle chuti či jiným kořením - viz ingredience - nedosolujeme bez ochutnání!!!!! Vypneme sporák a prokápneme olejem. Tuhle jednoduchou ale velmi chutnou a variabilní variantu jsem tu nenašla. Doslova s tím můžeme kouzlit a vždy je to zdravé a rychlé - někdy přidáme houby, zeleninu, obměníme koření
Poznámka k receptu na Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá: janina: Děkuju za názor. Ale u tohoto typu vaření prostě nic nesmažím, máme to nejraději takto , s tím smažením už to tak zas zdravé není a vyjde i jiná chuť. Kašovité to nebylo zcela určitě, chce to vystihnout čas. Máme radi křupavou zeleninku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 22.12.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: brokolice 3 mrkve 1 cibule 2 větší brambory 2 PL slunečnicového oleje vegeta dle chuti (nebo jiné naše oblíbené koření - vynikající je ratatouile, může být i muškát, tymián apod....)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka neskutečně dobrá
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|