|
Recept na Brněnský rozlet
Recept na Brněnský rozlet je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Brněnský rozlet budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g. hovězí roštěné nebo méně kvalitní hovězí ale ne kližku 4 vejce natvrdo 3 velké cibule 1 sklenička zeleninové směsi na bramborový salát i s lákem podravka, sůl, pepř, kmín mletý 2 pol. lž kečupu 2 dcl mléka hladká mouka na zahuštění 5 pol. lž hořčice 20 dkg točeného salámu nebo vepřových párků chilli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brněnský rozlet
Recept na Brněnský rozlet: Cibule na kostičky, osmažit na oleji, přidáme kmín mletý cca 1 pol. lž., chilli špetku, aby to bylo jen pikantní, hořčici, kečup, podravku ( masox), a hned přidáme aj maso na kostky pokrájené a osmahneme, zalejeme vodou a uvaříme do měkka. Vyvaříme co nejvíc vodu na základ, přidáme zeleninovou směs i s lákem, pokrájený točený salám, v hrníčku si rozmícháme hladkou mouku s mlékem a zahustíme a přilejeme vodu dle potřeby, kolik chceme omáčky. Podle potřeby dochutíme, ale většinou už není potřeba, sos a nálev udělají chuť jak má být.Pokrájená vejce vmícháme do omáčky :D
Poznámka k receptu na Brněnský rozlet: Je to taková lepší roštěná nebo jak někdo zná rozlítaný ptáci, je pikantnější a kyselejší, my ji osobně máme nejradši :D Podáváme s rýží, HK, bramborem, těstovinou jak kdo má rád. Je tu plno podobných roštěných, ale tahle stojí za zkoušku, uvidíte!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brněnský rozlet, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: k.radulka (Radka Kárníková)
- Datum vložení: 09.04.2010
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 600 g. hovězí roštěné nebo méně kvalitní hovězí ale ne kližku 4 vejce natvrdo 3 velké cibule 1 sklenička zeleninové směsi na bramborový salát i s lákem podravka, sůl, pepř, kmín mletý 2 pol. lž kečupu 2 dcl mléka hladká mouka na zahuštění 5 pol. lž hořčice 20 dkg točeného salámu nebo vepřových párků chilli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brněnský rozlet,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brněnský rozlet - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brněnský rozlet
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|