Recept na Brněnský řízek
Recept na Brněnský řízek je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Brněnský řízek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 plátky vepřového - kýta, krkovice,pečeně-jak má kdo rád 100 g šunky 2 vejce 50 g sterilovaného hrášku strouhanka, hladká mouka a vejce na trojobal tuk na smažení máslo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Brněnský řízek
Recept na Brněnský řízek: Šunku nakrájíme na kostičky a dáme společně s hráškem na rozpuštěné máslo. Prohřejeme a přidáme vejce. Necháme ztuhnout. Maso naklepeme a osolíme. Na polovinu plátku naklademe vejce. Druhou polovinu masa přehneme přes náplň a okraje sklepneme. Obalíme v trojobalu a osmažíme.
Poznámka k receptu na Brněnský řízek: Já jsem měl malé plátky pečeně, tak jsem dal dva na sebe a spíchl jehlami. Před podáváním řízek šikmo rozkrojíme.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brněnský řízek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Dooga
- Datum vložení: 12.02.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 plátky vepřového - kýta, krkovice,pečeně-jak má kdo rád 100 g šunky 2 vejce 50 g sterilovaného hrášku strouhanka, hladká mouka a vejce na trojobal tuk na smažení máslo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brněnský řízek,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brněnský řízek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brněnský řízek
|
|