RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Brněnská plněná kotleta

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Brněnská plněná kotleta, recepty Brněnská plněná kotleta, Brněnská, plněná, kotleta


Recept na Brněnská plněná kotleta

Recept na Brněnská plněná kotleta je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Brněnská plněná kotleta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
5 rozklepaných plátků vepřové kotlety bez kosti 1 střední cibule 2 stroužky česneku 1 litr vývaru z kostí vepřové sádlo sůl, pepř, hladká mouka Náplň: 1 hrst mraženého hrášku 3 plátky šunky 2 syrová vejce sůl, pepř, máslo.

Brněnská plněná kotleta
Zvětšit obrázek

Recept na Brněnská plněná kotleta

Recept na Brněnská plněná kotleta:
Vepřovou kotletu nakrájíme na plátky a opatrně rozklepeme tak, aby nedošlo k protržení plátku masa. Vznikne nám větší plátek masa. Maso osolíme a opepříme. Do rozpálené menší pánve dáme lžičku másla, rozklepneme vejce, ze kterých vyrobíme klasická míchaná vejce. Do vajec přidáme najemno nakrájenou šunku a hrášek. Vše smícháme, a necháme vychladit. Plátky rozklepaných kotlet, plníme vyrobenou směsí a spíchneme kovovou jehlicí nebo párátky. Do hrnce si dáme rozpustit lžíci vepřového sádla a orestujeme na něm najemno nakrájenou cibuli a nasekaným česnekem. Plněné kotlety vložíme k cibuli a zprudka společně lehce opečeme. Jakmile maso zezlátne, lehce podlijeme vývarem a dusíme, aby se nám do šťávy prolnula chuť všech použitých surovin. Jakmile je maso měkké, tak ho vyjmeme, omáčku lehce zaprášíme hladkou moukou a necháme ještě provařit. Na závěr omáčku rozmixujeme za pomocí ponorného mixeru, vrátíme prohřát maso a podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Brněnská plněná kotleta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
  • Datum vložení: 20.11.2014
  • Počet porcí: 5
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 5 rozklepaných plátků vepřové kotlety bez kosti 1 střední cibule 2 stroužky česneku 1 litr vývaru z kostí vepřové sádlo sůl, pepř, hladká mouka Náplň: 1 hrst mraženého hrášku 3 plátky šunky 2 syrová vejce sůl, pepř, máslo
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na brněnská plněná kotleta, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Brněnská plněná kotleta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Brněnská plněná kotleta

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist